pwomwpw Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 441 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #21 Yok normal bilmiyorum acar belki ancak sorun setup kurarken setup kurarken hata veriyor.
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.803 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #22 pwomwpw dedi: Yok normal bilmiyorum acar belki ancak sorun setup kurarken setup kurarken hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Güvenlik duvarını kapattın mı?
pwomwpw dedi: Yok normal bilmiyorum acar belki ancak sorun setup kurarken setup kurarken hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Güvenlik duvarını kapattın mı?
pwomwpw Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 441 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #23 alpermen dedi: Güvenlik duvarını kapattın mı? Genişletmek için tıkla... Evet. 2017'yi kurmayi deneyeyim bir de. Yine Türk bayrakli yerden indirecegim.
alpermen dedi: Güvenlik duvarını kapattın mı? Genişletmek için tıkla... Evet. 2017'yi kurmayi deneyeyim bir de. Yine Türk bayrakli yerden indirecegim.