Vshop güvenilir mi?

Daha fazla  
Her gün Valorant mağazama bakamıyorum ve uzaktan bakmak için bu uygulamayı gördüm. Sizce vshop güvenilir mi?

Güvenilirdir riotla anlaşmalı.
Eğer arkadaşın dediği doğruysa zaten güvenilirdir ve bence play storedan indirildiği için güvenilir olduğunu düşünüyorum çünkü eğer çalıntı vs. yapar ise vshop bu play store a kötü yansır yani play store a olan güven sarsılır onun icin bunun güvence altina alındığını dusunuyorum

İlla ki güvencesi vardır, riot anlaşmalı olması lazım. Biraz araştırıp yükleyebilir.

Güvenilirdir Riot'la anlaşmalı.

Hocam Riot'la anlaşmalı olduğuna emin misiniz? Eminseniz nereden eminsiniz yani bir yerde yazıyor mu anlaşmalı olduğu? Bende ona göre indireceğim. Teşekkürler şimdiden.

Hocam Riot'la anlaşmalı olduğuna emin misiniz? Eminseniz nereden eminsiniz yani bir yerde yazıyor mu anlaşmalı olduğu? Bende ona göre indireceğim. Teşekkürler şimdiden.
Yani giriş bilgileri için, Riotla anlaşmalı olması lazım. Yoksa zaten saçmalık.

Güvenilirdir Riot'la anlaşmalı.

Riot'la anlaşmalı değil nereden öğrendiniz bilgiyi?
Kendim Riot desteğe yazdım hiçbir şekilde anlaşma ya da uygulamayı onaylama yok ve hesap çalınırsa olayı üstlenmiyorlar haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…