thepoli Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 19:52 #1 İnceleme videosu bulamadım. Ben de sizlerin düşüncelerini almak istedim.
BluedragonSelim Picopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 722 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 3. Nesil,İntel HD Graphics,16 GB RAM,500 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Salı 20:03 #2 Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Metacritic puanı açıklandı! konusunda @Physchopath hocamın bir incelemesi var.
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Metacritic puanı açıklandı! konusunda @Physchopath hocamın bir incelemesi var.
thepoli Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 20:21 #3 BluedragonSelim dedi: Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Metacritic puanı açıklandı! konusunda @Physchopath hocamın bir incelemesi var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim soru işaretlerimin büyük kısmını giderdim.
BluedragonSelim dedi: Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Metacritic puanı açıklandı! konusunda @Physchopath hocamın bir incelemesi var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim soru işaretlerimin büyük kısmını giderdim.