VTN-GAMING-SISTEM 1 vs VTN-GAMING-SISTEM 2

mert1859

Femtopat
Daha fazla  

Bu iki sistem arasında kaldım. Kasası Corsair olan sistem daha güzel onu almak istiyorum ama kasası 3 fan ile birlikte geliyor. Eğer o sistemi alırsam yanına bir de fan almam gerekecek. 700-800 TL gibi bir fiyata 3'lü fan alsam hangisinin soğutması daha iyi olur ve sorun yaşar mıyım bir kasada 2 farklı marka fan olacağı için? Bir de anakarta bütün fanlari takabilir miyim? Ona göre diğer sistemi alacağım.

Buu fiyata böyle sistemi bulmuşsun tabi ki alacaksın. Şimdi sana buraya gelip alma diyenler direk sipariş vermiştir emin ol. Sende yarın gidersin mağazaya stok kalmadı derler .. Sistem 1 de marka asus evet tercih edilebilir diğerine göre ama kasa mesh panel değil. havalar çok sıcak bi tık sorun olabilir soğutmasında. diğer 2. sistemde +79 tl farkla zalmanın mesh kasayı seçersen bir sorun olmadan kullanırsın diye düşünüyorum. Gigabyte kötü bir marka asla değil.

Buu fiyata böyle sistemi bulmuşsun tabii ki alacaksın. Şimdi sana buraya gelip alma diyenler direk sipariş vermiştir emin ol. Sende yarın gidersin mağazaya stok kalmadı derler. Sistem 1 de marka ASUS evet tercih edilebilir diğerine göre ama kasa mesh panel değil. Havalar çok sıcak bir tık sorun olabilir soğutmasında. Diğer 2. sistemde +79 TL farkla Zalman'ın mesh kasayı seçersen bir sorun olmadan kullanırsın diye düşünüyorum. Gigabyte kötü bir marka asla değil.

Hocam Corsair kasa mesh görünüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı