İyi geceler yarın PC almaya gideceğim fiyatına göre iyi mi ve ayrıca ailem İtopya Sinerji gibi yerlere güvenmediği için oralardan alamıyorum vatan veya MediaMarkt gibi yerlerde daha iyisi varsa atabilir misiniz?
Sistem:
Hocam Sinerji'ye ben güvenmiyorum YouTube'da bir kanal vardı 3 parttan oluşan videolar atmış Sinerji'yle yaşadığı olayla alakalı o yüzden pek güvenemiyorum.
Hocam Sinerji'ye ben güvenmiyorum YouTube'da bir kanal vardı 3 parttan oluşan videolar atmış Sinerji'yle yaşadığı olayla alakalı o yüzden pek güvenemiyorum.
Hocam zaten maalesef insanlar, sorun yaşayınca reklam yapıyorlar, sorun yasamayinca kimseden bir ses yok. Ben yıllardır bu tarz sitelerden alışveriş yaparım 2 3 tane hazır sistem almisligim var gerek sinerji gerek gamingen gibi yerlerden hiç te problem yaşamadım. Vatan da sorun yaşayan yok mu? tabi ki var. Bence erken karar vermeyin derim.
Hocam zaten maalesef insanlar, sorun yaşayınca reklam yapıyorlar, sorun yasamayinca kimseden bir ses yok. Ben yıllardır bu tarz sitelerden alışveriş yaparım 2 3 tane hazır sistem almisligim var gerek Sinerji gerek gamingen gibi yerlerden hiç de problem yaşamadım. Vatan da sorun yaşayan yok mu? Tabii ki var. Bence erken karar vermeyin derim.