Nyxa Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.383 Makaleler 1 Çözümler 4 18 Ağustos 2024 #11 laespade dedi: Yani Gainward iyi diyen de var kötü diyende var gainwarda bende pek sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... İyi falan değil. Bir site var sıcaklık değerlerini gösteren, cayır cayır yanıyordu kart.
laespade dedi: Yani Gainward iyi diyen de var kötü diyende var gainwarda bende pek sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... İyi falan değil. Bir site var sıcaklık değerlerini gösteren, cayır cayır yanıyordu kart.
laespade Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 331 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #12 Nyxa dedi: İyi falan değil. Bir site var sıcaklık değerlerini gösteren, cayır cayır yanıyordu kart. Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam vazgeçtim o sistemden 4070 ile süper arasında Max 10 15 FPS fark var.
Nyxa dedi: İyi falan değil. Bir site var sıcaklık değerlerini gösteren, cayır cayır yanıyordu kart. Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam vazgeçtim o sistemden 4070 ile süper arasında Max 10 15 FPS fark var.