ErcanUzgör
Femtopat
Daha fazla
2 Sistem arasında kaldım. Sizce hangisi daha performanslı olur?
AMD 3500X-ASUS DUAL-RX5700XT-O8G-EVO-PRIME B450M-K-KINGSTON 500GB NVME-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD 3500X-ASUS DUAL-RX5700XT-O8G-EVO-PRIME B450M-K-KINGSTON 500GB NVME-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
İnternet üzerinde alsam daha iyi olur hazır sistem2 Hazır sistemi de önermem kasaları ve PSU'ları kötü.
Bütçe belirtirsen PC toplama konusunda yardımcı olabilirim.
Ayrıca herhangi bir şubeden mi alacaksın yoksa internette olur mu?
AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.855,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3000 MHz DDR4 CL15 BL2K8G30C15U4B Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3000 MHz DDR4 CL15 BL2K8G30C15U4B Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.151,67 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com 7660 TL. Bütün parçalar kaliteli sen sormadan ben söylüyüm.Samsung 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hazır sistem lazım ben bunları toplayamam. O kadar bilgim yok.
ben şunu anlayamadım psu ve kasa bu kadar önemlimi hengi sistemi atsam psu ve kasa sıkıntılı diyor ya bilgisi yok demiyorum ama hepsimi kötü en iyi sistem o toplayıp attıkları sistemmi?Hazır sistem alacaksan parçaları böyle kaliteli alamazsın. Yakınında Vatan yok mu? Orada toplattır. Ya da internetten video izleyip kendin toplayabilirsin o kadar zor değil.
Ben şunu anlayamadım PSU ve kasa bu kadar önemlimi hengi sistemi atsam PSU ve kasa sıkıntılı diyor ya bilgisi yok demiyorum ama hepsimi kötü en iyi sistem o toplayıp attıkları sistem mi?
Kasa sıkıntılı olursa bileşenlerin ısınır. PSU sıkıntılı olursa sistemi yakabilir. Güvenemezsin yani. Geçen gün o yüzden konu açıldı PSU patladı diye. @kqqk13 senin PSU patlamıştı sanki.
O hazır sistemi almamalısınız. Tek tek toplayamazsanız, attığım sistemin güç kaynağı değiştirilerek alınabilir.Kasa sıkıntılı olursa bileşenlerin ısınır. PSU sıkıntılı olursa sistemi yakabilir. Güvenemezsin yani. Geçen gün o yüzden konu açıldı PSU patladı diye. @kqqk13 senin psu patlamıştı sanki.