VTX R9 280 Ekran karti sorunu

ksn

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar. bundan 20 gun once AMD R9 280 ekran karti aldim. lakin oyunlarda takilma yasiyorum. genellikle oyun baslangicinda 10 veya 15 saniye takilmalar oluyor. karttan cizirti sesi geliyor. durum boyle olunca karti geri iade ettim ayni karttan yeni bir tane aldim, ondada ayni sorun var cizirti ve oyun baslangicinda takilma yasiyorum kafayi yemek uzereyim oynadigim oyunlar cal of duty advanced,ghost vs. oyun baslarinda neden takilmalar oluyor cozemedim. sistem bilgilerim su sekildedir:
asrock 990 fx exreme3 amd3+ ana kart
amd fx 4100 zambezi islemci
6 gb ram bellek
cooller master 700 watt 80 pulus bronze psu
kingston v300 120 gb ssd
500 gb hdd
bu takilmalarin sorunu sizce ne olabilir arkadaslar ekran kartimi? ramlarmi? yoksa islemcidenmi kaynaklaniyor sizce? ve birde recep bey yardimci olursa cok sevinirim. bende herkez gibi donmadan oyun oynamak isdiyorum:(. artik bikkinlik geldi. simdiden ilginiz ve alakaniz icin cok tesekkurler.

Peki 20 gün önce demişsin ilk taktığında sorun varmıydı yoksa sonradan mı oldu?
hocam soyle durum pc masa ustunde hic bir sikinti yok ses yok hatta kasa icinde sanki kart yokmus kadar sessiz. oyuna girince basliyor czirti oyuncan cikinca kesiliyor. kartta sorunmu var normalmi onuda bilmiyorum ama cal of duty advanced ve ghost baslangicinda 15 saniye takilmalar oluyor karttanmi donanimdanmi onuda bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı