Arkadaşlar merhaba. Evde 10x7,5 / 2x5 / 6X2.5'luk ağırlıklarım ve 2 dumbell , 1 bar , 1 Z-barım bulunuyor. Maalesef gyme gidemediğimden evde çalışıyorum programım şöyle:
Pazartesi : Kol-göğüs
Salı : Omuz-arka kol.
Çarşamba : Off-day
Perşembe : Bacak.
Cuma : Sırt.
Göğsüm gereksiz küçük 5-6 hareketli etkili önerirseniz sevinirim.
Programım böyle fakat birçoğu harekette yetersiz kalıyorum. Hangi bölgede hangi hareketleri çalışmalıyım? Her bölgede en az 4 hareket çalışmak istiyorum.
Ek olarak triceps çalışırken özellikle extension yaparken sağ dirseğim yerinden çıkacakmış gibi ağrıyor.
Yağ, kilo, boy ölçümü için yarın sağlık ocağına gideceğim randevu almam lazım mı ?
Henüz 2 hafta oldu başlayalı şu anlık triceps ve biceps bu şekil. Bu arada 14 yaşındayım.
Pazartesi : Kol-göğüs
Salı : Omuz-arka kol.
Çarşamba : Off-day
Perşembe : Bacak.
Cuma : Sırt.
Göğsüm gereksiz küçük 5-6 hareketli etkili önerirseniz sevinirim.
Programım böyle fakat birçoğu harekette yetersiz kalıyorum. Hangi bölgede hangi hareketleri çalışmalıyım? Her bölgede en az 4 hareket çalışmak istiyorum.
Ek olarak triceps çalışırken özellikle extension yaparken sağ dirseğim yerinden çıkacakmış gibi ağrıyor.
Yağ, kilo, boy ölçümü için yarın sağlık ocağına gideceğim randevu almam lazım mı ?
Henüz 2 hafta oldu başlayalı şu anlık triceps ve biceps bu şekil. Bu arada 14 yaşındayım.