Vücuda oturan tişört önerisi

TridentKng

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel arc b580-16gb ram-ryzen5 5600-512gb ssd-biostar b450mh anakart
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar bazı tişörtler vardır, giyince üstünüze oturur ama aynı beden farklı bir tişört giyersiniz üstünüze hiç oturmaz, sanki spor yapmamış gibi görünürsünüz. Sizin giyipte üstünüze oturan, az da olsa spor yaptığınızı belli eden omuzları belirginleştiren tişörtlerden varsa link bırakır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bazı tişörtler vardır, giyince üstünüze oturur ama aynı beden farklı bir tişört giyersiniz üstünüze hiç oturmaz, sanki spor yapmamış gibi görünürsünüz. Sizin giyipte üstünüze oturan, az da olsa spor yaptığınızı belli eden omuzları belirginleştiren tişörtlerden varsa link bırakır mısınız?
Body compression tarzı bir tişört mü arıyorsun?

Body compression tarzı bir tişört mü arıyorsun?

Yok hocam o kadar dar tişört istemiyorum. Normal günlük hayatta giyebileceğim ama vücut hatlarını az da olsa belli eden bir tişört istiyorum. Bazı tişörtlerin mesela omuz kesim kısmı çok kötü oluyor omuz çatısı darmış gibi görünüyor.

Yok hocam o kadar dar tişört istemiyorum. Normal günlük hayatta giyebileceğim ama vücut hatlarını az da olsa belli eden bir tişört istiyorum. Bazı tişörtlerin mesela omuz kesim kısmı çok kötü oluyor omuz çatısı darmış gibi görünüyor.
Levi's tişörtler güzel genel olarak ben giyiyorum. 1 yıldır fitnessla uğraşıyorum ancak aman aman bir vücudum yok ona rağmen hatlarımı ortaya çıkarabiliyor. Onun dışında benzer tişörtler Mavi'de de var

Bunları giyiyorum memnunum.

Levi's tişörtler güzel genel olarak ben giyiyorum. 1 yıldır fitnessla uğraşıyorum ancak aman aman bir vücudum yok ona rağmen hatlarımı ortaya çıkarabiliyor. Onun dışında benzer tişörtler Mavi'de de var.

Bunları giyiyorum memnunum.

Hocam beyaz renkler iç gösteriyor mu peki? Benim yağ oranım az ama ona rağmen çok hafif jinekomastim var o yüzden atlet giymek zorunda kalıyorum tişörtün içine.

Hocam beyaz renkler iç gösteriyor mu peki? Benim yağ oranım az ama ona rağmen çok hafif jinekomastim var o yüzden atlet giymek zorunda kalıyorum tişörtün içine.
İç göstermesinden rahatsızsanız daha koyu renkler tercih edin beyazın içine atlet giyince epey gösteriyor. Ancak her şeyden önemlisi eğer yeterince sağlamsa vücudunuz her şekilde belli eder yani isterseniz oversize giyin gene hatlar temiz belli oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı