Vücuda serum takılması nasıl hissettiriyor?

eyre

Kilopat
Makaleler
2
Sabahtan beri hastayım ve hastaneye geldiğimde serum takacaklarını öğrendim. Hayatımda ilk kez serum takılacak, daha önce serum takılan arkadaşlara nasıl takıldığını, sonrasında nasıl hissettiklerini merak ediyorum. Cevap verirlerse sevinirim.

Yani çok korkulacak bir şey yok hayatımda 20'den fazla serum yedim ve sadece hissettiğin teş şey iğnenin hareketi çok az acıda var tabii. Sonrasında da hiçbir şey olmamış gibi gidiyorsun.

Düzenleme: Bir de uykun geliyor.

Sabahtan beri hastayım ve hastaneye geldiğimde serum takacaklarını öğrendim. Hayatımda ilk kez serum takılacak, daha önce serum takılan arkadaşlara nasıl takıldığını, sonrasında nasıl hissettiklerini merak ediyorum. Cevap verirlerse sevinirim.

Sadece kolunuzda hafif uyuşukluk hissedebilirsiniz fakat serumdaki ilaca görede etki gösterebilir.

Hiçbir şey.

İğne takılırken ufak bir sızı sonrasında bir şey hissetmiyorsunuz. Öyle oturuyorsunuz serum bitene kadar. Acı vb hiçbir hissi yoktu.

Geçmiş olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı