Sabahtan beri hastayım ve hastaneye geldiğimde serum takacaklarını öğrendim. Hayatımda ilk kez serum takılacak, daha önce serum takılan arkadaşlara nasıl takıldığını, sonrasında nasıl hissettiklerini merak ediyorum. Cevap verirlerse sevinirim.
İğne batırıp serumu bağlamak için bir aparat tarzı bir şey takıyorlar. (Genelde kola) Serumun içeriğine göre etkisi değişiyor. Garip bir his oluşmuyor ama uykunu getirebiliyor.
Yani çok korkulacak bir şey yok hayatımda 20'den fazla serum yedim ve sadece hissettiğin teş şey iğnenin hareketi çok az acıda var tabii. Sonrasında da hiçbir şey olmamış gibi gidiyorsun.
Sabahtan beri hastayım ve hastaneye geldiğimde serum takacaklarını öğrendim. Hayatımda ilk kez serum takılacak, daha önce serum takılan arkadaşlara nasıl takıldığını, sonrasında nasıl hissettiklerini merak ediyorum. Cevap verirlerse sevinirim.
Acı yok ama huzursuz hissettiriyor. Mesela sağ tarafına yatarsın bir süre sonra yön değiştirmek istersin ama değiştiremezsinya öyle bir huzursuzluk. En azından bende öyle.