Vücuda serum takılması nasıl hissettiriyor?

eyre

Kilopat
Makaleler
2
Sabahtan beri hastayım ve hastaneye geldiğimde serum takacaklarını öğrendim. Hayatımda ilk kez serum takılacak, daha önce serum takılan arkadaşlara nasıl takıldığını, sonrasında nasıl hissettiklerini merak ediyorum. Cevap verirlerse sevinirim.

İğne batırıp serumu bağlamak için bir aparat tarzı bir şey takıyorlar. (Genelde kola) Serumun içeriğine göre etkisi değişiyor. Garip bir his oluşmuyor ama uykunu getirebiliyor.

Son düzenleme:
Yani çok korkulacak bir şey yok hayatımda 20'den fazla serum yedim ve sadece hissettiğin teş şey iğnenin hareketi çok az acıda var tabii. Sonrasında da hiçbir şey olmamış gibi gidiyorsun.

Düzenleme: Bir de uykun geliyor.

Sadece kolunuzda hafif uyuşukluk hissedebilirsiniz fakat serumdaki ilaca görede etki gösterebilir.

Acı yok ama huzursuz hissettiriyor. Mesela sağ tarafına yatarsın bir süre sonra yön değiştirmek istersin ama değiştiremezsinya öyle bir huzursuzluk. En azından bende öyle.

Acı hissetmezsin ama ben serum takıldığında damardan sıvı geçerken bir soğukluk hissediyordum o kadar.

Anladım arkadaşlar, içimi rahatlattığınız için hepinize teşekkür ediyorum.

Hiçbir şey.

İğne takılırken ufak bir sızı sonrasında bir şey hissetmiyorsunuz. Öyle oturuyorsunuz serum bitene kadar. Acı vb hiçbir hissi yoktu.

Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…