POİSON KİNG Decapat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar merhaba evde kahve rengi benleri soldurmak ya da yok etmek gibi bir şey yapmak istiyorum (evde) çözüm yolu var mı?
Arkadaşlar merhaba evde kahve rengi benleri soldurmak ya da yok etmek gibi bir şey yapmak istiyorum (evde) çözüm yolu var mı?
İsmail Evece Decapat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 2.607 Makaleler 1 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2024 #2 O beni ortadan kaldırmak en iyi çözüm olacaktır. Fakat o bende kan damarları vs. ler bulunduğu için evde kendiniz kopartmanız çok canınızı yakar. Hastane de anestezi ile koparılması gerekiyor bildiğim kadarıyla.
O beni ortadan kaldırmak en iyi çözüm olacaktır. Fakat o bende kan damarları vs. ler bulunduğu için evde kendiniz kopartmanız çok canınızı yakar. Hastane de anestezi ile koparılması gerekiyor bildiğim kadarıyla.
N nabukhednezar Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 323 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 26 Eylül 2024 #3 Benleriniz çok büyükse alınabiliyor hastanede ufak bir operasyonla