icasilverballers Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 4 Yer İstanbul 15 Ekim 2022 #31 thebigboss dedi: sağ olun hocam Hocam çıplakken estetik duruyor. Bir de gömlek giyen her insanda kolay kolay belli olmaz trapez siz düşünün yüksekliği 13cm ama geniş olsaydı daha güzel dururdu. Aslında omuzlarım dar değil trapezlerden dolayı dar duruyor hocam. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafta trapezlerinizi sıktığınız için omuzlarınız dar duruyor muhtemelen. Kollarda da bir şeyler var gibi. Bence iyisiniz şu an.
thebigboss dedi: sağ olun hocam Hocam çıplakken estetik duruyor. Bir de gömlek giyen her insanda kolay kolay belli olmaz trapez siz düşünün yüksekliği 13cm ama geniş olsaydı daha güzel dururdu. Aslında omuzlarım dar değil trapezlerden dolayı dar duruyor hocam. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafta trapezlerinizi sıktığınız için omuzlarınız dar duruyor muhtemelen. Kollarda da bir şeyler var gibi. Bence iyisiniz şu an.
Tunahan Mert07 Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 463 Çözümler 1 Yer Antalya/Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #32 Fotoğrafı bir tek ben mi göremedim?
aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #33 Tunahan Mert07 dedi: Fotoğrafı bir tek ben mi göremedim? Genişletmek için tıkla... Kaldırılmış fotoğraf konu açıldığında vardı.
Tunahan Mert07 dedi: Fotoğrafı bir tek ben mi göremedim? Genişletmek için tıkla... Kaldırılmış fotoğraf konu açıldığında vardı.