Vücudumda böcek dolaşıyor gibi kaşınıyor

BKDurak

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. 13 yaşındayım. Vücudumda ufak bir bölge sanki minik karıncalardan var gibi kaşınıyor ya da sadece karınca geziyor gibi hissediyorum. Sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağlık konusunda burdan tavsiye vermek kötü olabilir doktora gitmen daha iyi olur

Binlerce kaşıntı türü var. Hepsi apayrı nedenlerden. Kimse bilemez burada.

İnternette akciğer kanseri damar hastalığı falan yazdığını gördüm ama inanmadım yine de bilen varsa emin olayım diye yazdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. 13 yaşındayım. Vücudumda ufak bir bölge sanki minik karıncalardan var gibi kaşınıyor ya da sadece karınca geziyor gibi hissediyorum. Sebebi ne olabilir?

Bana da sürekli oluyor ve enseme sinek konmasından şüpheliyim. Bu sence mümkün mü? (soru işaretini koyarken dol omzum ve sap dizimde oldu)

Bana da sürekli oluyor ve enseme sinek konmasından şüpheliyim. Bu sence mümkün mü? (soru işaretini koyarken dol omzum ve sap dizimde oldu)

Bende her yerimde oluyor ve hareket ediyor gibi normal bir kaşıntıya karşılık vermiyebilirim ama buna istemsizce karşılık veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…