2 297552 Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 2.229 Makaleler 14 Çözümler 5 26 Haziran 2021 #11 gen2 dedi: O zaman birisi seni tırmalamış ve uyanmamışsın demektir. Genişletmek için tıkla... Çok yakışıklı olduğum için Çin'ler peşimi bırakmıyor KannHeil dedi: Tırnak izine benziyor. Evcil hayvanınız veya saldırgan bir kardeşiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Muhabbet kuşum var oda kafeste, kardeşlerim evde değil. 444617 dedi: Kedi tırmalamasına benziyor. Genişletmek için tıkla... Kedim yok. Şükrü Ali Ögel dedi: Kedin varsa sorumlusu belli bence. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki yok LossSantos dedi: Sadece kolların da mı var? Genişletmek için tıkla... 2 kolum var sağ bacağımda. Furkan_D dedi: Hayvan tirmalamasina benziyor daha çok. Ya da dünden çizilmiş ama bugün fark etmiş olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam evde şortla ve atletle dolaşıyorum ve sürekli kendime bakarım.
gen2 dedi: O zaman birisi seni tırmalamış ve uyanmamışsın demektir. Genişletmek için tıkla... Çok yakışıklı olduğum için Çin'ler peşimi bırakmıyor KannHeil dedi: Tırnak izine benziyor. Evcil hayvanınız veya saldırgan bir kardeşiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Muhabbet kuşum var oda kafeste, kardeşlerim evde değil. 444617 dedi: Kedi tırmalamasına benziyor. Genişletmek için tıkla... Kedim yok. Şükrü Ali Ögel dedi: Kedin varsa sorumlusu belli bence. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki yok LossSantos dedi: Sadece kolların da mı var? Genişletmek için tıkla... 2 kolum var sağ bacağımda. Furkan_D dedi: Hayvan tirmalamasina benziyor daha çok. Ya da dünden çizilmiş ama bugün fark etmiş olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam evde şortla ve atletle dolaşıyorum ve sürekli kendime bakarım.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 26 Haziran 2021 #12 Hayvan tirmala 297552 dedi: Çok yakışıklı olduğum için Çin'ler peşimi bırakmıyor Muhabbet kuşum var oda kafeste, kardeşlerim evde değil. Kedim yok. Ne yazık ki yok 2 kolum var sağ bacağımda. Hocam evde şortla ve atletle dolaşıyorum ve sürekli kendime bakarım. Genişletmek için tıkla... Dünden yapılmış ama belirgin olmadığı için gozukmemistir. Çizik bugün belirginleşmis de olabilir.
Hayvan tirmala 297552 dedi: Çok yakışıklı olduğum için Çin'ler peşimi bırakmıyor Muhabbet kuşum var oda kafeste, kardeşlerim evde değil. Kedim yok. Ne yazık ki yok 2 kolum var sağ bacağımda. Hocam evde şortla ve atletle dolaşıyorum ve sürekli kendime bakarım. Genişletmek için tıkla... Dünden yapılmış ama belirgin olmadığı için gozukmemistir. Çizik bugün belirginleşmis de olabilir.
444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 26 Haziran 2021 #13 Yattığın yerin etrafında kesici bir şey varsa sürtmüş olabilirsin. Ya da uyanıkken bir yere sürtmüşssündür ama fark etmemişsindir.
Yattığın yerin etrafında kesici bir şey varsa sürtmüş olabilirsin. Ya da uyanıkken bir yere sürtmüşssündür ama fark etmemişsindir.
KannHeil Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.491 Çözümler 6 26 Haziran 2021 #14 297552 dedi: Çok yakışıklı olduğum için Çin'ler peşimi bırakmıyor Muhabbet kuşum var oda kafeste, kardeşlerim evde değil. Kedim yok. Ne yazık ki yok 2 kolum var sağ bacağımda. Hocam evde şortla ve atletle dolaşıyorum ve sürekli kendime bakarım. Genişletmek için tıkla... Metafizik canlılar tarafından çizilmiş olabilirsin ozaman.
297552 dedi: Çok yakışıklı olduğum için Çin'ler peşimi bırakmıyor Muhabbet kuşum var oda kafeste, kardeşlerim evde değil. Kedim yok. Ne yazık ki yok 2 kolum var sağ bacağımda. Hocam evde şortla ve atletle dolaşıyorum ve sürekli kendime bakarım. Genişletmek için tıkla... Metafizik canlılar tarafından çizilmiş olabilirsin ozaman.
J jaxspice Femtopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Ağustos 2024 #15 Cix 297552 dedi: Sabah kalktığımda bunları fark ettim, yatmadan önce kesinlikle yoktu, yatağımda çizecek bir şey veyahut çizecek bir yer yok, neden oldu böyle? Genişletmek için tıkla... Çizikler geçtimi sebebi neymiş bilginiz varmı
Cix 297552 dedi: Sabah kalktığımda bunları fark ettim, yatmadan önce kesinlikle yoktu, yatağımda çizecek bir şey veyahut çizecek bir yer yok, neden oldu böyle? Genişletmek için tıkla... Çizikler geçtimi sebebi neymiş bilginiz varmı
Z zeynep2328 Femtopat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Eylül 2024 #16 jaxspice dedi: Cix Çizikler geçtimi sebebi neymiş bilginiz varmı Genişletmek için tıkla... Jaxspice bana yazar mısınız bizde de çizikler oluşuyor
jaxspice dedi: Cix Çizikler geçtimi sebebi neymiş bilginiz varmı Genişletmek için tıkla... Jaxspice bana yazar mısınız bizde de çizikler oluşuyor