Vücudumu nasıl parçalı hale getiririm?

2nattydu

Hectopat
Arkadaşlar vücudumu nasıl parçalı hale getirebilirim fitness a gidiyorum ve haftanın 4 günü gidiyorum.

Arkadaşlar vücudumu nasıl parçalı hale getirebilirim fitness a gidiyorum ve haftanın 4 günü gidiyorum.
Eğer yağlı bir vücuda sahipsen kalori açığı vererek ve kardiyo yaparak hatları daha belirgin hâle getirebilirsin. Bu dönemde sporu salmamalısın.

Eğer yağlı bir vücuda sahipsen kalori açığı vererek ve kardiyo yaparak hatları daha belirgin hâle getirebilirsin. Bu dönemde sporu salmamalısın.

Kalori açığı için bir programım olsa çok güzel olacak fakat yapamıyorum benim için yapabilir misiniz?

Kalori açığı için bir programım olsa çok güzel olacak fakat yapamıyorum benim için yapabilir misiniz?
Reklam olarak anlaşılmasın ama Fit Yemek Kalori İhtiyacı Hesaplama yazarsan kendi bilgilerine göre en doğru sonucu alırsın dostum.

Reklam olarak anlaşılmasın ama fit yemek kalori ihtiyacı hesaplama yazarsan kendi bilgilerine göre en doğru sonucu alırsın dostum.

Ben beslenme programı cıkartamıyorum örneğin ne yemeliyim bir programım olsa disiplinle yapacağım ama.

Tamam arkadaşlar sağ olun. Bir sorun daha olacak su içmek vücuttaki yağı atar mı kaç litre içmeliyim.

Ölçülerini alacak gerekli ekipmana sahip değilsen çevrendeki bir spor salonuna gidip oranın hocasından yağ oranı ölçümü için ricada bulunabilirsin. Eğer bol vaktin var ise bir diyetisyene danışabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…