2 2nattydu Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 1.070 Çözümler 2 5 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar vücudumu nasıl parçalı hale getirebilirim fitness a gidiyorum ve haftanın 4 günü gidiyorum.
Arkadaşlar vücudumu nasıl parçalı hale getirebilirim fitness a gidiyorum ve haftanın 4 günü gidiyorum.
K K4Fun Kilopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 531 5 Ağustos 2022 #2 2nattydu dedi: Arkadaşlar vücudumu nasıl parçalı hale getirebilirim fitness a gidiyorum ve haftanın 4 günü gidiyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer yağlı bir vücuda sahipsen kalori açığı vererek ve kardiyo yaparak hatları daha belirgin hâle getirebilirsin. Bu dönemde sporu salmamalısın.
2nattydu dedi: Arkadaşlar vücudumu nasıl parçalı hale getirebilirim fitness a gidiyorum ve haftanın 4 günü gidiyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer yağlı bir vücuda sahipsen kalori açığı vererek ve kardiyo yaparak hatları daha belirgin hâle getirebilirsin. Bu dönemde sporu salmamalısın.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.332 Makaleler 3 Çözümler 58 5 Ağustos 2022 #3 Sert bir ağırlık idmani, yağ yakma amaçlı kardiyo ve diyet, gerekli yağ verildikten sonra kas kütlesi kazanımı, bu kadar.
Sert bir ağırlık idmani, yağ yakma amaçlı kardiyo ve diyet, gerekli yağ verildikten sonra kas kütlesi kazanımı, bu kadar.
2 2nattydu Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 1.070 Çözümler 2 5 Ağustos 2022 #4 K4Fun dedi: Eğer yağlı bir vücuda sahipsen kalori açığı vererek ve kardiyo yaparak hatları daha belirgin hâle getirebilirsin. Bu dönemde sporu salmamalısın. Genişletmek için tıkla... Kalori açığı için bir programım olsa çok güzel olacak fakat yapamıyorum benim için yapabilir misiniz?
K4Fun dedi: Eğer yağlı bir vücuda sahipsen kalori açığı vererek ve kardiyo yaparak hatları daha belirgin hâle getirebilirsin. Bu dönemde sporu salmamalısın. Genişletmek için tıkla... Kalori açığı için bir programım olsa çok güzel olacak fakat yapamıyorum benim için yapabilir misiniz?
K K4Fun Kilopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 531 5 Ağustos 2022 #5 2nattydu dedi: Kalori açığı için bir programım olsa çok güzel olacak fakat yapamıyorum benim için yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Reklam olarak anlaşılmasın ama Fit Yemek Kalori İhtiyacı Hesaplama yazarsan kendi bilgilerine göre en doğru sonucu alırsın dostum.
2nattydu dedi: Kalori açığı için bir programım olsa çok güzel olacak fakat yapamıyorum benim için yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Reklam olarak anlaşılmasın ama Fit Yemek Kalori İhtiyacı Hesaplama yazarsan kendi bilgilerine göre en doğru sonucu alırsın dostum.
2 2nattydu Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 1.070 Çözümler 2 5 Ağustos 2022 #6 K4Fun dedi: Reklam olarak anlaşılmasın ama fit yemek kalori ihtiyacı hesaplama yazarsan kendi bilgilerine göre en doğru sonucu alırsın dostum. Genişletmek için tıkla... Ben beslenme programı cıkartamıyorum örneğin ne yemeliyim bir programım olsa disiplinle yapacağım ama.
K4Fun dedi: Reklam olarak anlaşılmasın ama fit yemek kalori ihtiyacı hesaplama yazarsan kendi bilgilerine göre en doğru sonucu alırsın dostum. Genişletmek için tıkla... Ben beslenme programı cıkartamıyorum örneğin ne yemeliyim bir programım olsa disiplinle yapacağım ama.
K K4Fun Kilopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 531 5 Ağustos 2022 #7 2nattydu dedi: Ben beslenme programı cıkartamıyorum örneğin ne yemeliyim bir programım olsa disiplinle yapacağım ama. Genişletmek için tıkla... Vallahi ben sabahları Yumurta, Yulaf yiyorum. Sonrası annem ne yaptıysa. Benim de belirli bir programım yok açıkçası.
2nattydu dedi: Ben beslenme programı cıkartamıyorum örneğin ne yemeliyim bir programım olsa disiplinle yapacağım ama. Genişletmek için tıkla... Vallahi ben sabahları Yumurta, Yulaf yiyorum. Sonrası annem ne yaptıysa. Benim de belirli bir programım yok açıkçası.
2 2nattydu Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 1.070 Çözümler 2 5 Ağustos 2022 #8 Tamam arkadaşlar sağ olun. Bir sorun daha olacak su içmek vücuttaki yağı atar mı kaç litre içmeliyim.
Tamam arkadaşlar sağ olun. Bir sorun daha olacak su içmek vücuttaki yağı atar mı kaç litre içmeliyim.
Kaleo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #9 Ölçülerini alacak gerekli ekipmana sahip değilsen çevrendeki bir spor salonuna gidip oranın hocasından yağ oranı ölçümü için ricada bulunabilirsin. Eğer bol vaktin var ise bir diyetisyene danışabilirsin.
Ölçülerini alacak gerekli ekipmana sahip değilsen çevrendeki bir spor salonuna gidip oranın hocasından yağ oranı ölçümü için ricada bulunabilirsin. Eğer bol vaktin var ise bir diyetisyene danışabilirsin.
K K4Fun Kilopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 531 5 Ağustos 2022 #10 2nattydu dedi: Tamam arkadaşlar sağ olun. Bir sorun daha olacak su içmek vücuttaki yağı atar mı kaç litre içmeliyim. Genişletmek için tıkla... Yağı atmaz vücuttaki ödemleri, suyu atar ve günlük 2.5 Litre kafi.
2nattydu dedi: Tamam arkadaşlar sağ olun. Bir sorun daha olacak su içmek vücuttaki yağı atar mı kaç litre içmeliyim. Genişletmek için tıkla... Yağı atmaz vücuttaki ödemleri, suyu atar ve günlük 2.5 Litre kafi.