Vücudun üst kısmı titriyor

888498

Picopat
Makaleler
1
Bazen utandığım zaman veya aklıma utanacağım bir şey geldiği zaman veya birileri tarafından izlenildiğimi düşündüğüm zaman vücudumun sadece üst kısmı titriyor. Bu titreme sadece üst vücudumda oluyor yani belden yukarısında fakat bu titreme panikatak gibi uzun süren bir titreme değil yalnızca 1-2 saniye sürüyor ama titreyeceğim zaman vücuduma soğuklukla elektrik akımının karışımı gibi bir şey etkisi altına alıyor gibi hissediyorum. Biliyorum kendimi tam ifade edemedim ama bunun ne zaman başladığını da tam hatırlamıyorum tek hatırladığım şey bunun yeni bir şey olmadığı. Doktora git gibi klasik tavsiyeler yerine benim gibi aynı bu durumu yaşayan başka insanlarda var mı merak ediyorum çünkü internette arattığımda bulamadım. Doktor olan arkadaşlarda varsa hiç böyle bir şeye rastlamışlar mı?

Cevaplarlarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana da oluyor arada dostum bende korktuğum, çok sinirlendiğim yada çok üzücü bir haber gelirse oluyor bir psikolog arkadaşıma sorduğumda ya önceden bir travma tetikleniyordur yada sinirseldir sana zarar vermiyorsa bir şey yapmana gerek yok demişti.

Bana da oluyor arada dostum bende korktuğum, çok sinirlendiğim ya da çok üzücü bir haber gelirse oluyor bir psikolog arkadaşıma sorduğumda ya önceden bir travma tetikleniyordur ya da sinirseldir sana zarar vermiyorsa bir şey yapmana gerek yok demişti.

Büyük ihtimal benimki travmayla alakalı o zaman. Bende araştırdığımda sinirsel bozukluklarla alakalı olduğu yazıyordu ama emin olmak için sormuştum. Sağ ol yine de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı