Erennnimo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.075 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #11 NoBMPR R8 dedi: İkisinde. Hibrit yapın. Genişletmek için tıkla... Bunun bir katkisi olabilir mi acaba. Uzun zamandir boyle yapmayi dusunuyorum.
NoBMPR R8 dedi: İkisinde. Hibrit yapın. Genişletmek için tıkla... Bunun bir katkisi olabilir mi acaba. Uzun zamandir boyle yapmayi dusunuyorum.
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.419 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #12 Erennnimo dedi: Bunun bir katkisi olabilir mi acaba. Uzun zamandir boyle yapmayi dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 1 yıldır hibrit yapıyorum beni görseniz 3-4 sene yapmış zannedersiniz. Tabii birazda genetikle alakalı. Vücut ağırlığından sonra bölgeleri izole etmek çok işe yarıyor.
Erennnimo dedi: Bunun bir katkisi olabilir mi acaba. Uzun zamandir boyle yapmayi dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 1 yıldır hibrit yapıyorum beni görseniz 3-4 sene yapmış zannedersiniz. Tabii birazda genetikle alakalı. Vücut ağırlığından sonra bölgeleri izole etmek çok işe yarıyor.
Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.514 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #13 küflü ekmek dedi: Peki eylül ekim aylarına kadar kollarda vb. yerlerde gözle görülür bir değişiklik görebilir miyim? Taş gibi olmak gibi bir hedefim yok. Genişletmek için tıkla... Görürsün.
küflü ekmek dedi: Peki eylül ekim aylarına kadar kollarda vb. yerlerde gözle görülür bir değişiklik görebilir miyim? Taş gibi olmak gibi bir hedefim yok. Genişletmek için tıkla... Görürsün.