Atem Kaner Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Haziran 2012 Mesajlar 1.972 Makaleler 3 24 Ağustos 2013 #21 arkham dedi: Senin yerinde olsam okumazdım, direk NBA Genişletmek için tıkla... Adamlar kendi vatandaşlarına fazla müsama göstermiyorlar, bana mı gösterecekler?
arkham dedi: Senin yerinde olsam okumazdım, direk NBA Genişletmek için tıkla... Adamlar kendi vatandaşlarına fazla müsama göstermiyorlar, bana mı gösterecekler?
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2013 #22 Ayakta iken ağırlık kaldırmak boyu kısaltmaz ancak boy olduğu gibi kalır uzamaz. Yani ayakta iken sürekli ağırlık kaldırırsan boyun sabit kalır. Ancak sırt üstü yatıp veya oturup ağırlık kaldırıyorsan bir şey olmaz.
Ayakta iken ağırlık kaldırmak boyu kısaltmaz ancak boy olduğu gibi kalır uzamaz. Yani ayakta iken sürekli ağırlık kaldırırsan boyun sabit kalır. Ancak sırt üstü yatıp veya oturup ağırlık kaldırıyorsan bir şey olmaz.