6 647479 Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 48 16 Mart 2024 #1 Merhaba, spora başlayalı 3 hafta oldu. İlk ay ne yapacağımı biliyorum fakat ilk aydan sonra ne yapmam gerekli veya neleri bilmem gerekli? Bunlar hakkında çok video bulamadım. Bu tür şeyleri öğrenebileceğim bir web sitesi var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2024
Merhaba, spora başlayalı 3 hafta oldu. İlk ay ne yapacağımı biliyorum fakat ilk aydan sonra ne yapmam gerekli veya neleri bilmem gerekli? Bunlar hakkında çok video bulamadım. Bu tür şeyleri öğrenebileceğim bir web sitesi var mı?
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.961 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mart 2024 #2 Tabi var ama site bana ait bu yüzden paylaşırsam muhtemelen 1 ay ceza yiyeceğim. Aslında profilimde hakkında kısmında gözüküyor olabilir web sitem.
Tabi var ama site bana ait bu yüzden paylaşırsam muhtemelen 1 ay ceza yiyeceğim. Aslında profilimde hakkında kısmında gözüküyor olabilir web sitem.