Vücut geliştirmede önemli olan fizik mi teknik mi?

Hocam dediklerinizde haklı olabilirsiniz ancak herkesin elinin armut topladığını sanmıyorum sokakdaki "keko" diye ad taktığımız insanlar 0 teknik bilgi ile dövüşüyor. Ben hiçbir zaman bir boksörün gelip bulaştığını görmedim onlarda sonuçta bu işi spor amaçlı ve keyif aldıkları için yapıyorlar.

Vücut geliştirme = dayanıklılık + güç. Ancak bunun yanında teknik'de bilsen daha iyi tabii ki. Vücudum şöyle, güçlüyüm ve dirençliyim diye özgüvenin olması var, bir de teknik biliyorum diye özgüvenin olması var.

O konuda doğru söylüyorlar. Vücut geliştirme hoş olsa da amaçsız bir spora kaçıyor, sadece görsel. Yine de spor yapmamaktan iyi sayılır durumuna göre.

Hocam bir tanesi 5 ay boksa gitmiş havalara giriyor.

Hocam 5 ay boks yapan birisi kondisyon, refleks, teknik bilgi ve dayanıklılık olarak 1-2 yıllık vücut geliştirmeci'den üstün olabilir. Boksörün olayı yumruk yemek sizin olayınız ise güç vücut geliştirme yanında boks ile ilgilenmenizi öneririm.

arkadaşların boksör değilse sıkıntı yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…