En ucuz Philips Qp2824/10 Oneblade Yüz ve Vücut Şekilendirici fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Philips Qp2824/10 Oneblade Yüz ve Vücut Şekilendirici özelliklerini incele, 745,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Sıfıra en yakın kesen alet budur, vücut ve sakal için deneyimledim on numara. 8 saatte tam şarj olması ve bıçakların 6 ayda bir değişmesi dışında on numara alet.
En ucuz Philips Qp2824/10 Oneblade Yüz ve Vücut Şekilendirici fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Philips Qp2824/10 Oneblade Yüz ve Vücut Şekilendirici özelliklerini incele, 745,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Sıfıra en yakın kesen alet budur, vücut ve sakal için deneyimledim on numara. 8 saatte tam şarj olması ve bıçakların 6 ayda bir değişmesi dışında on numara alet.
Philips 1000 Series Bg1024/15 Tahriş Karşıtı Ve Lazer Öncesi Kullanım Vücut Tıraş Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Powertec TR-650 (TAHRİŞ KARŞITI) Şarjlı Epilasyon Öncesi Hassas Vücut Tıraş Makinesi Çift Bıçak 2 Yıl Garanti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bu iki cihazı bulabildim, yorumları iyi ve markalar da kaliteli. İncelemelerine bakıp alabilirsiniz ikisinden birini.