m.okan Picopat Katılım 6 Kasım 2024 Mesajlar 158 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF GAMİNG B650M-PLUS RYZEN 5 7500F INTEL ARC A750 Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı Cuma 16:55 #1 Bacak kıllarını tek seferde kesebilecek (şu anki dandik makinemle 6mm - 3mm tarakla saatlerce uğraşmak zorunda kalıyorum çünkü kesmiyor), güçlü bir makine arıyorum. Fiyat 3000 TL civarı maksimum.
Bacak kıllarını tek seferde kesebilecek (şu anki dandik makinemle 6mm - 3mm tarakla saatlerce uğraşmak zorunda kalıyorum çünkü kesmiyor), güçlü bir makine arıyorum. Fiyat 3000 TL civarı maksimum.
deadlynightshade Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 130 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 17:01 #2 Phillips'in One Blade serisine bakabilirsin eğer 0 gibi almak istiyorsan hocam
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 2.994 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 17:03 #3 Philips Vücut Bakım 5000 Serisi Duşa Uygun, Hassas Bölge ve Vücut Tıraş Makinesi - BG5021/16 : Amazon.com.tr Philips Vücut Bakım 5000 Serisi Duşa Uygun, Hassas Bölge ve Vücut Tıraş Makinesi - BG5021/16 : Amazon.com.tr www.amazon.com.tr
Philips Vücut Bakım 5000 Serisi Duşa Uygun, Hassas Bölge ve Vücut Tıraş Makinesi - BG5021/16 : Amazon.com.tr Philips Vücut Bakım 5000 Serisi Duşa Uygun, Hassas Bölge ve Vücut Tıraş Makinesi - BG5021/16 : Amazon.com.tr www.amazon.com.tr
Mehmetkayice Nanopat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 950 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 17:06 #4 Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi Philips One Blade serisi çok iyi. Kullanıyorum ve memnunum.
yiyitc5 Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 547 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri gtx 980 ekran kartı asus rog strix b550f gaming ryzen 5 3600 32gb ram Cinsiyet Erkek Cuma 17:07 #5 deadlynightshade dedi: Phillips'in One Blade serisine bakabilirsin eğer 0 gibi almak istiyorsan hocam. Genişletmek için tıkla... Mehmetkayice dedi: Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Philips One Blade serisi çok iyi. Kullanıyorum ve memnunum. Genişletmek için tıkla... One Blade vücut başlığını almazsa vücudunu kan içinde bırakır öyle bir hataya 1 kere düştüm ben One Blade alıyorsa vücut başlığı alsın.
deadlynightshade dedi: Phillips'in One Blade serisine bakabilirsin eğer 0 gibi almak istiyorsan hocam. Genişletmek için tıkla... Mehmetkayice dedi: Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Philips One Blade serisi çok iyi. Kullanıyorum ve memnunum. Genişletmek için tıkla... One Blade vücut başlığını almazsa vücudunu kan içinde bırakır öyle bir hataya 1 kere düştüm ben One Blade alıyorsa vücut başlığı alsın.
Mehmetkayice Nanopat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 950 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 17:09 #6 yiyitc5 dedi: One Blade vücut başlığını almazsa vücudunu kan içinde bırakır öyle bir hataya 1 kere düştüm ben One Blade alıyorsa vücut başlığı alsın. Genişletmek için tıkla... Ben başlıksız direk bıçağını kullanıyorum bu zamana kadar hiç kesmedim bir yerimi. Vücudunuz hassas olabilir mi?
yiyitc5 dedi: One Blade vücut başlığını almazsa vücudunu kan içinde bırakır öyle bir hataya 1 kere düştüm ben One Blade alıyorsa vücut başlığı alsın. Genişletmek için tıkla... Ben başlıksız direk bıçağını kullanıyorum bu zamana kadar hiç kesmedim bir yerimi. Vücudunuz hassas olabilir mi?
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 2.994 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 17:09 #7 Oneblade ergen makinesi denilebilir, hem bataryası hem de gücü düşük.
deadlynightshade Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 130 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 17:39 #8 yiyitc5 dedi: One Blade vücut başlığını almazsa vücudunu kan içinde bırakır öyle bir hataya 1 kere düştüm ben One Blade alıyorsa vücut başlığı alsın. Genişletmek için tıkla... Ben de direkt özel bölgede dahi özel bölge başlığı olmadan kullanıyorum, hiçbir sıkıntı da yaşamadım. Biraz sizin beceriksizliğiniz olmuş
yiyitc5 dedi: One Blade vücut başlığını almazsa vücudunu kan içinde bırakır öyle bir hataya 1 kere düştüm ben One Blade alıyorsa vücut başlığı alsın. Genişletmek için tıkla... Ben de direkt özel bölgede dahi özel bölge başlığı olmadan kullanıyorum, hiçbir sıkıntı da yaşamadım. Biraz sizin beceriksizliğiniz olmuş
m.okan Picopat Katılım 6 Kasım 2024 Mesajlar 158 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF GAMİNG B650M-PLUS RYZEN 5 7500F INTEL ARC A750 Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı Cuma 22:33 #9 deadlynightshade dedi: Phillips'in One Blade serisine bakabilirsin eğer 0 gibi almak istiyorsan hocam Genişletmek için tıkla... 0 gibi asla istemiyorum. Bu yüzden 3mm, 6mm taraklar kullanıyorum hep.
deadlynightshade dedi: Phillips'in One Blade serisine bakabilirsin eğer 0 gibi almak istiyorsan hocam Genişletmek için tıkla... 0 gibi asla istemiyorum. Bu yüzden 3mm, 6mm taraklar kullanıyorum hep.