Vücut kılları için makine önerisi

Regalor

Decapat
Özellikle genital bölge ve koltuk altları gibi kısımlar için çekme filan yapmayan tıraş makinesi arıyorum. Bütçe maksimum 1500.
https://amzn.eu/d/6sPWlbV bu ürün hoşuma gitti sizce alınır mı?

Bu bende var hocam, o bölgeler için işini görmez daha çok sakal veya kol için kullanılıyor, başka modellere yönelmeni tavsiye ederim.

Lazer epilasyon ve sonrasında bolca ağda yapmanı öneririm.

Şu oneblade in daha büyük ve dayanıklı olanı yok mu herkes öneriyor.

Powertec TR-758 markasını kullanıyorum ve çok memnunum bu bölgeler için. İlla sıfır kesmek istiyorsan makina kullandıktan sonra 3 Bıçaklı ya da Permatik kullanmanı öneririm.

Powertec TR-758 markasını kullanıyorum ve çok memnunum bu bölgeler için. İlla sıfır kesmek istiyorsan makina kullandıktan sonra 3 Bıçaklı ya da Permatik kullanmanı öneririm.
Makine saç sakal diye geçiyor. Baktım hoşuma gitti ama o bölgede çekme filan yapmaz değil mi?

Makine saç sakal diye geçiyor. Baktım hoşuma gitti ama o bölgede çekme filan yapmaz değil mi?
Diğer bölgelerde çok rahat kullanabilirsin ama alttaki 2 takımlar için çekme yapabilir o bölgeyi. Orayı permatik ya da 3 bıçakla yapman daha sağlıklı.

Diğer bölgelerde çok rahat kullanabilirsin ama alttaki 2 takımlar için çekme yapabilir o bölgeyi. Orayı permatik ya da 3 bıçakla yapman daha sağlıklı.
Tam alacaktım tüh. Peki sakalı sinek kaydına yakın yapıyormu. Ayrıca hocam bana özellikle genital bölge ve koltuk altı için lazım,jilet kullanıyorum ama hiç önermiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…