Merhaba, vücut kılları için alınabilecek tıraş makinesi arıyorum. Çok araştırdım fakat kararsızım. İşe yarıyor dediğiniz makineleri atar mısınız? Teşekkür ederim.
Philips BG3015/15 Islak Kuru Erkek Vücut Bakım Kiti en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Aprilla Atr7025 Vücut Bakım Ve Tıraş Makinesi - Mavi en uygun fiyat seçeneği, ₺250 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Tıraş Makinesi ürünü A101'de!
Aprilla Atr7025 Vücut Bakım Ve Tıraş Makinesi - Mavi en uygun fiyat seçeneği, ₺250 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Tıraş Makinesi ürünü A101'de!
Bu iyi kesmiyor ve tahriş ediyor. Uzun ömürlü de değil.
Tabii hassas bir cildi olmayanlar ve her gün kullanmayanlar alabilir.
Bence bunu tercih etmemeli.
Philips BG3015/15 Islak Kuru Erkek Vücut Bakım Kiti en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Cüzdan dostu jilet gibi almasada oldukça kısaltan haftalık kullanıma uygun bi makine yok mu arkadaşlar yeni konu açmayayim dedim malum haftada 2-3 tane aynı başlıkta konu açılıyor ama bir türlü uygun birşey bulunamıyor .