Vücut kılları için traş makinesi tavsiyesi

Technopatsosyal'deki herkese merhabalar. Uzun süredir kullandığım ve modelini bile unuttuğum (çöpe attım 1 ay önce) Fakir marka traş makinem şarjlı idi ve performansından asla memnun kalmamıştım. Almışken kullanırım mantığıyla 2 yıl kadar kullandım ve suda yıkanma özelliği olmadığı halde devamlı su ile temizlediğimden 2 yılda bozuldu.

Yalnızca vücut kılları, özellikle genital bölge ve kol altı dediğimiz bölgeler için cildi yıpratmayacak, güvenli, uğraştırmayan, kıl çekmesi yapmayan, up uzun bırakmayan, 2-3 dakikada tüm işimi görebileceğim bir makine almayı düşünüyorum. Elbette jilet gibi sıfır almasını beklemiyorum ve gerek de yok. Fiyatı ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur. Ayırdığım bir bütçe yok ama 200TL'e kadar paraya kıyabilirim. Yüzüm içim kullanmayacağım.

Şöyle bir model buldum; Philips BG105/11 Erkek Vücut Bakım Tıraş Makinesi Fiyatı Çok fazla satın alan ve yorum yapan var birçok satış platformunda. 1000 tane 5 yıldız veren de var 200 tane 1 yıldız veren de. Harici bir AA pil ile çalışması açıkçası beni biraz cezbetti. Şarj derdi yok, gerekirse 15 günde bir yeni pil takar geçerim ki zaten 5dk sürerse işim ve yeni pil takmadan ayda 2 traş (10-15 dk) kullanım süresi götürse bana yeter.

Tabi şöyle de bir durum var. Elinde kullanmakta ve memnun olan bir traş takımı tavsiyeniz var ise onları da düşünebilirim. 200 değil de vermişken 400-500 verip tümden bir set de alabilirim ama daha önce 2 kez aldım (1. Philips - 2. Fakir) ve pişman oldum diyebilirim. Cidden ucuz etin yahnisi durumu yani. Öncelik olarak fiyatı uygun ve yalnızca bahsettiğim bölgelerde kullanılmak üzere olan modeller şu an birinci terchim. Önerilere açığım, teşekkürler.

Son düzenleme:
Philips Bodygroom 3000 öneririm. 300 liranın daha aşağısında bulunabiliyor.

156 değerlendirmede 4.2 hiç fena değil. Philips'in kendi sitesinde 279₺ ancak HB'de 265₺. Bunlardan biraz tırsıyorum, eski Philips makinemde buna benzer bir başlık vardı nedenini bilmiyorum, kapma yapıyordu. Siz kullandınız mı bu modeli? Güvenli ve sıkıntısız bir deneyim sunar mı bilginiz var mı?

Bizzat kullanmadım, ama bizzat yorumlar duydum. Çok güzel performansı varmış. Kapma, çekme, acıtma, sivilce gibi sonuçlar doğurmuyormuş. Şöyle bir sıkıntısı varmış sadece: Belirli bir süre kullanımdan sonra başlığını değiştirmek şart oluyormuş. Kesici ile dış metal arasındaki plaka aşındığı için yukarıdaki sonuçları doğuruyormuş. Açıkçası ben de yakın zamanda almayı düşünüyorum.

Henüz karar aşamasını geçemediğim için bir şey satın alamadım -_-

150TL'lik Philips BG105/11 modeli hala aklımı çeliyor. Bir yandan da fazla para harcamak istemiyorum. Bugün yatmadan sipariş vereceğim bir şeye karar verip ama hala araştırıyorum.

@Jira Şu iki model arasındaki tek fark, kutu içerisinden çıkan tarak sayısı ise; ucuz olan modele de biraz ısındım şu an.

3010-15 ile 3015-15 arasındaki tek fark tarak sayısı ise, 150TL'e güçsüz bir şey almaktansa 265TL'e adam akıllı bir şeye benzeyeni almaya biraz daha sıcağım şu an.

Böyle bir kararsızlık yok..

Son düzenleme:
O 158 tl lik makineden kesinlikle uzak dur. Bir icraat göstetebilmesi için ya plastik korumalarını çıkarıp jilet niyetine kullanacaksın(ki kullanma klavuzunda çıkarmayın demişler) yada inanılmaz uzun sırma kıllı olacaksın. Tecrübe ile sabit.

Paraya kıyamadım, siparişi verdim 149TL'e HB'den. Bakalım nasıl olacak. Kaliteli pil ile deneyeceğim, işimi görsün yeter.

Pazartesi gecesi sipariş verdim, salı kargoya verildi ve bugün geldi. ve az önce kullandım. Kol altı ve genital böyle traşım için son derece memnun kaldığımı söyleyebilirim. Araştırmalarımda gördüğüm gibi; birkaç kez üzerinden geçmek gerekiryor pürüzsüz hale getirebilmesi için ancak ne yalan söyleyeyim sıfıra yakın alıyor. En ufak çekme yapmadı. 10 dakikadan uzun sürmedi tüm işim. Kısa tarağı ile güvenli ve sıfıra yakın seviyede traş ediyor. Biraz reklam gibi oldu ama pil ile çalışan ve 150TL değerinde olan bir ürün için bence gayet yeterli.

Aldığım yer; BG105/11 Hepsiexpress ile geldi ve sorunsuz teslim aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…