actanonverba
Terapat
Philips Bodygroom 3000 öneririm. 300 liranın daha aşağısında bulunabiliyor.
Bizzat kullanmadım, ama bizzat yorumlar duydum. Çok güzel performansı varmış. Kapma, çekme, acıtma, sivilce gibi sonuçlar doğurmuyormuş. Şöyle bir sıkıntısı varmış sadece: Belirli bir süre kullanımdan sonra başlığını değiştirmek şart oluyormuş. Kesici ile dış metal arasındaki plaka aşındığı için yukarıdaki sonuçları doğuruyormuş. Açıkçası ben de yakın zamanda almayı düşünüyorum.Satın al: Philips Bodygroom series 3000 Duşta kullanılabilir kasık ve vücut düzeltici BG3010/15 Duşta kullanılabilir kasık ve vücut düzeltici
3000 serisi, cilt konforundan ödün vermeden tüylerinizi kolayca alabilmeniz için tasarlanmıştır. Yüz hatlarına uyumlu 2D teknolojisine sahip cilt dostu tıraş makinesini kullanın veya 3 mm'lik tarağı kullanarak düzeltme yapın.www.philips.com.tr
Eki Görüntüle 627674
156 değerlendirmede 4.2 hiç fena değil. Philips'in kendi sitesinde 279₺ ancak HB'de 265₺. Bunlardan biraz tırsıyorum, eski Philips makinemde buna benzer bir başlık vardı nedenini bilmiyorum, kapma yapıyordu. Siz kullandınız mı bu modeli? Güvenli ve sıkıntısız bir deneyim sunar mı bilginiz var mı?
Henüz karar aşamasını geçemediğim için bir şey satın alamadım -_-Önerilen modeli alıp deneyimleyebildin mi? Ben de benzer amaçlar için arayıştayım, memnun kaldıysan alacağım.
Şu modelde tarak sayısı daha fazlaymış: Philips BG3015/15 Islak Kuru Erkek Vücut Bakım Kiti Fiyatı
O 158 tl lik makineden kesinlikle uzak dur. Bir icraat göstetebilmesi için ya plastik korumalarını çıkarıp jilet niyetine kullanacaksın(ki kullanma klavuzunda çıkarmayın demişler) yada inanılmaz uzun sırma kıllı olacaksın. Tecrübe ile sabit.Henüz karar aşamasını geçemediğim için bir şey satın alamadım -_-
150TL'lik Philips BG105/11 modeli hala aklımı çeliyor. Bir yandan da fazla para harcamak istemiyorum. Bugün yatmadan sipariş vereceğim bir şeye karar verip ama hala araştırıyorum.
@Jira Şu iki model arasındaki tek fark, kutu içerisinden çıkan tarak sayısı ise; ucuz olan modele de biraz ısındım şu an.
Philips 3000 Serisi BG3010/15 Body Groom Erkek Bakım Kiti Fiyatı
Philips 3000 Serisi BG3010/15 Body Groom Erkek Bakım Kiti en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Philips BG3015/15 Islak Kuru Erkek Vücut Bakım Kiti Fiyatı
Philips BG3015/15 Islak Kuru Erkek Vücut Bakım Kiti en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
3010-15 ile 3015-15 arasındaki tek fark tarak sayısı ise, 150TL'e güçsüz bir şey almaktansa 265TL'e adam akıllı bir şeye benzeyeni almaya biraz daha sıcağım şu an.
Böyle bir kararsızlık yok..
Eki Görüntüle 630391
Paraya kıyamadım, siparişi verdim 149TL'e HB'den. Bakalım nasıl olacak. Kaliteli pil ile deneyeceğim, işimi görsün yeter.O 158 tl lik makineden kesinlikle uzak dur. Bir icraat göstetebilmesi için ya plastik korumalarını çıkarıp jilet niyetine kullanacaksın(ki kullanma klavuzunda çıkarmayın demişler) yada inanılmaz uzun sırma kıllı olacaksın. Tecrübe ile sabit.