Vücut kılları nasıl alınır?

bayram.celik1

Picopat
Normalde makine ile alıyordum ama artık makine ile almak istemiyorum, tüy dokücü vs. de kullanmak istemiyorum. Jilet denemek istiyorum. Ama şu zamana kadar 1 kere bile jilet kullanmayı geç elime bile almadım. Permatik falan oluyor onlar ile vücut kılları alınabilir mi?
Cidden bilmiyorum dalga geçmeyin ama penis kıllarını vs. de alacağım.

Ne önerirsiniz ya da permatikle olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Özel bölge için jilet kullanmak mantıklı. En az 3 bıçaklı jiletlerden almanı öneririm, hem daha az tahriş ediyor hem de tecrüben olmadığı için kendini kesme şansın daha az. Vücudunun diğer kıllarını almak içinse en kolay, yol tüy dökücü kremi eline dök gereken yere elinle yay 5 dakika bekleyip suyun altında kendini kesele. Benim şu ana kadar uyguladığım en kolay yöntem bu. Jiletle özel bölgelerini almak istiyorsan da önce orayı ıslat sonra sabunla köpürt o şekilde kes.

Neden dalga geçelim hocam, gayet insani bir soru.
Marketlerde banyo için jiletler satılıyor, mesela Gillette Permatik Banyo.
Alıp kullan ama dikkatli ol zira işlem yapacağın yer çok sıkıntılı bir yer :)
Önce makine ile kabasını al, sonra jilet ile giriş.

Jilet beni korkutuyor hocam. Derin kesmese de kestiği zaman iyi bir yara yapıyor. Özel bölgeyi kestiğini hayal etmesi çok kötü. Tabii ben düz metal jilet kullanıyordum. Eğer korumalı vs bir şeyler varsa en temizi jilet. Önce köpürt kılları yumuşat sonrasında gir jiletle. En kökten temiz kesim.

Jilet beni korkutuyor hocam. Derin kesmese de kestiği zaman iyi bir yara yapıyor. Özel bölgeyi kestiğini hayal etmesi çok kötü. Tabii ben düz metal jilet kullanıyordum. Eğer korumalı vs bir şeyler varsa en temizi jilet. Önce köpürt kılları yumuşat sonrasında gir jiletle. En kökten temiz kesim.

Hocam permatik olur mu?

Neden dalga geçelim hocam, gayet insani bir soru.
Marketlerde banyo için jiletler satılıyor, mesela Gillette Permatik Banyo.
Alıp kullan ama dikkatli ol zira işlem yapacağın yer çok sıkıntılı bir yer :)
Önce makine ile kabasını al, sonra jilet ile giriş.
Hocam video falan var mıdır daha önce hiç jilet kullanmadım.

Hocam permatik olur mu?

Hocam video falan var mıdır daha önce hiç jilet kullanmadım.
Hocam permatik hiç kullanmadım. Ayrıca video için bunun yeterli olduğunu düşünüyorum. Özel bölge kısmen geniş bir bölge. Yani alt karın olarak düşünürsek büyük kısmı geniş. Testis kısmını makine ile alın sıfıra girmeden. Geri kalan yerleri makine ile kısaltıp kısa kalan yerleri videodaki gibi yumuşatıp böyle jiletle girebilirsiniz. Sorun olacağını zannetmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı