Dostum yaşını bilmiyorum ama fazla kafana takarsan cok göz önüne gelir kıllar zamanı gelince tüy dökücü kremle alırsın hem daha fazlada çıkmıyor yani bende çıkmadı hormanlarınada bağlı.
Dostum yaşını bilmiyorum ama fazla kafana takarsan cok göz önüne gelir kıllar zamanı gelince tüy dökücü kremle alırsın hem daha fazlada çıkmıyor yani bende çıkmadı hormanlarınada bağlı.
Ya tüy dökücü krem kullanacaksınız, ya da düzenli (en az haftada bir) kılların en rahatsız ettiği yerleri traş edeceksiniz. Ağda vs. istemediğinizi var sayıyorum.
Kıllı olmak utanılacak bir şey değil hocam. Ben de milletle şakalaşırdım kıllı vs. diye ama asla umurumda olmazdı fazla kıllı olmaları, o elemanlar kıllı olmayı kafalarına taktığı için dalga geçerdik. Siz umursamazsanız kötü gözükmez veya kimse alay etmez. 14 yaşında herhangi bir çözüm uygulamanızı önermiyorum. En fazla yüz kıllarınızı makineyle alırsınız.
Hocam bende 14 yaşındayım ve bende de bir sürü kıl var. Artık alıştım arkadaş ortamında dalgasını geçip eğleniyoruz. Rahatsız olmuyorum. Sadece şort giymiyorum başka bir kötü yanı yok. Sıcak tutuyor