A Ahhah Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 241 Çözümler 2 23 Aralık 2022 #11 ŞenolGüneş dedi: Hocam bende 14 yaşındayım ve bende de bir sürü kıl var. Artık alıştım arkadaş ortamında dalgasını geçip eğleniyoruz. Rahatsız olmuyorum. Sadece şort giymiyorum başka bir kötü yanı yok. Sıcak tutuyor Genişletmek için tıkla... Şort giyseniz de bir şey olmaz hocam. Bacakların kıllı olması neden ayıp olsun?
ŞenolGüneş dedi: Hocam bende 14 yaşındayım ve bende de bir sürü kıl var. Artık alıştım arkadaş ortamında dalgasını geçip eğleniyoruz. Rahatsız olmuyorum. Sadece şort giymiyorum başka bir kötü yanı yok. Sıcak tutuyor Genişletmek için tıkla... Şort giyseniz de bir şey olmaz hocam. Bacakların kıllı olması neden ayıp olsun?
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.031 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #12 Ahhah dedi: Şort giyseniz de bir şey olmaz hocam. Bacakların kıllı olması neden ayıp olsun? Genişletmek için tıkla... Ayıp değil biliyorum fakat kötü gözüküyor o yüzden giymiyorum.
Ahhah dedi: Şort giyseniz de bir şey olmaz hocam. Bacakların kıllı olması neden ayıp olsun? Genişletmek için tıkla... Ayıp değil biliyorum fakat kötü gözüküyor o yüzden giymiyorum.
Monkey D. Xebec Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 507 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 25 Aralık 2022 #13 Tamamdır arkadaşlar teşekkürler.
Okan Er Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.055 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #14 ŞenolGüneş dedi: Ayıp değil biliyorum fakat kötü gözüküyor o yüzden giymiyorum. Genişletmek için tıkla... Bacak kılı hoş değil bende de çok kıl var rahatsızım
ŞenolGüneş dedi: Ayıp değil biliyorum fakat kötü gözüküyor o yüzden giymiyorum. Genişletmek için tıkla... Bacak kılı hoş değil bende de çok kıl var rahatsızım