JusticeLight20
Kilopat
Hocam teşekkürler tavsiyeler için. Epilasyona gidiyorum, oradaki görevli vücut kıllarını makine ile sıfır almalısın seans önceleri dedi fakat benim tıraş makinem sıfır almıyor. Mesela Satın al: Philips Multigroom series 7000 14'ü 1 arada, Yüz, Saç ve Vücut MG7720/15 14'ü 1 arada, Yüz, Saç ve Vücut şu makine vücut kıllarımı ve sakallarımı sıfır alabilmek için uygun değil midir?Tek makine ile sıfır alamazsın. Vücut kıllarından kastın genital bölge hariciyse berberlerin genelde ense almak için kullandığı makineler var Powertec TR-1058, TR-758 gibi makineler kaba kılları almanda işini görür yaklaşık 0.1 mm olarak kısaltıyorlar ama bu tam sıfır değildir kılların ucu hafif görünür. Sıfırlamak istiyorsan Silindir makine de alman gerek yanına aynı markanın Powertec 250 modeli var onu alıp deneyebilirsin. Bu makineler sakalını da rahat alır.
Powertec TR 758 Profesyonel Tıraş Makinesi Sakal Saç Ense için Fiyatı - Trendyol
Powertec Tr-758 Profesyonel Sakal Ense Tıraş Makinesi (0.1mm - Sıfıra En Yakın) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Powertec TR-250 Günlük Sakal Ve Burun-Kulak Tıraş Makinesi Yedek Başlık Hediyeli - METALİK GRİ-Yeni Versiyon - Fiyatı, Yorumları
Powertec TR-250 Günlük Sakal Ve Burun-Kulak Tıraş Makinesi Yedek Başlık Hediyeli - METALİK GRİ-Yeni Versiyon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam çok teşekkürler. Epilasyon için sadece sırt,omuz ve koltuk altını sıfır alması yeterli. Şimdilik o bölgeler için gidiyorum. Eğer o bölgeleri sorunsuz alıyorsa, günümüzde çıkan bir modelini alabilirim. Çok teşekkürler aydınlattığınız için. Yani tüm tıraş alma stillerini bir makinede bulunduran bir tanesini almak yerine böyle parça parça özel olarak vücut için ayrı, sakal/saç için ayrı almak daha mı mantıklıdır sizce?Philips bodygroom tarzı yuvarlak başlıklardan almalısın. Ben genital bölge için kullanıyordum, şuan piyasadaki modellerden değil daha eski bir model ama hiç tahriş vs yapmaz. Yukarıda linki atılan ürünlerin hepsi bacak diz altı vs yerleri alırken ucunu hafif değdirsen bile kanatır, acıtır ve sıfır gibi almaz. 4 5 tane makinem var ama en memnun kaldığım ve jilet gibi sıfır alan model bodygroom. Yeni versiyonlarını kullanmadım benim kullandığım 10 12 sene önce aldığım model ama yeni modellerde aynıdır sanırım başlık tipi aynı çünkü. Bendeki bu. Alırsan da tavsiyem yedek başlık al bendeki kırıldı netten başlık aldım orjinal diye ama değil, acıtıyor biraz ve orjinal gibi almıyor.
benim saçlar seyrek olduğu için bodygroom ile saçları almıyorum, çünkü direk jiletle tıraş olmuş gibi yapıyor saçı. ben saçları sıfır alıyorum sakal tıraşı çok sık olmam zaten birde hijyen olayı var bodygroom vücutta kullanınca yüze süresim gelmiyorHocam çok teşekkürler. Epilasyon için sadece sırt,omuz ve koltuk altını sıfır alması yeterli. Şimdilik o bölgeler için gidiyorum. Eğer o bölgeleri sorunsuz alıyorsa, günümüzde çıkan bir modelini alabilirim. Çok teşekkürler aydınlattığınız için. Yani tüm tıraş alma stillerini bir makinede bulunduran bir tanesini almak yerine böyle parça parça özel olarak vücut için ayrı, sakal/saç için ayrı almak daha mı mantıklıdır sizce?
Evet hocam çok mantıklı dedikleriniz. Sadece sırt ve omuz kısımlarını alacağım için önerdiğiniz makine işe yarar gibi. Yeni versiyonu bu gibi sanırım:benim saçlar seyrek olduğu için bodygroom ile saçları almıyorum, çünkü direk jiletle tıraş olmuş gibi yapıyor saçı. ben saçları sıfır alıyorum sakal tıraşı çok sık olmam zaten birde hijyen olayı var bodygroom vücutta kullanınca yüze süresim gelmiyorgerçi yıkayabiliyorsun su altında da kullanılıyor yalan olmasın yüzümde de kullandım temizleyip. Tüm vücudu almak biraz yorar ama diğer makineler kadar rahat değil bodygroom ama pürüssüz aldığı için ve can yakmadığı için benim için vazgeçilmez açıkçası. ayrı ayrı almak makineleri bence daha mantıklı 2 makine olsa yeter zaten. o çok başlıklı olanları da aldım çoğu bir işe yaramıyor zaten sırf reklam ya. bir tane bodygroom birde ucuz yollu berberlerin kullandığı ufak makinelerden alsan yeterli olur onlar çok pahalı değil zaten. bende arıyorum saç için eskidi makineler artık karar veremedim ne alacağıma.
Aynen bu gibi duruyor bende alıcam aslında vakit bulamadım bakmayaEvet hocam çok mantıklı dedikleriniz. Sadece sırt ve omuz kısımlarını alacağım için önerdiğiniz makine işe yarar gibi. Yeni versiyonu bu gibi sanırım:
Tamamdır saol tekrardanAynen bu gibi duruyor bende alıcam aslında vakit bulamadım bakmayaalıp memnun kalırsan mesaj atarsan sevinirim.
@koray105 Braun'un tıraş makinesini kullanıyorum ve tahmin ettiğiniz gibi yine ortada bıyık ve sakal kalıyor, jilet gibi olmuyor. Bu 2. makine(Powertec TR-250) kesinlikle işimi görür mü? Ekstra olarak ise hâlâ kullanıyor musunuz? Sakalda yolma falan yapıldığı söyleniyor, tabii 10 yorumda 1-2 gibi bir ihtimal..Tek makine ile sıfır alamazsın. Vücut kıllarından kastın genital bölge hariciyse berberlerin genelde ense almak için kullandığı makineler var Powertec TR-1058, TR-758 gibi makineler kaba kılları almanda işini görür yaklaşık 0.1 mm olarak kısaltıyorlar ama bu tam sıfır değildir kılların ucu hafif görünür. Sıfırlamak istiyorsan Silindir makine de alman gerek yanına aynı markanın Powertec 250 modeli var onu alıp deneyebilirsin. Bu makineler sakalını da rahat alır.
Powertec TR 758 Profesyonel Tıraş Makinesi Sakal Saç Ense için Fiyatı - Trendyol
Powertec Tr-758 Profesyonel Sakal Ense Tıraş Makinesi (0.1mm - Sıfıra En Yakın) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Powertec TR-250 Günlük Sakal Ve Burun-Kulak Tıraş Makinesi Yedek Başlık Hediyeli - METALİK GRİ-Yeni Versiyon - Fiyatı, Yorumları
Powertec TR-250 Günlük Sakal Ve Burun-Kulak Tıraş Makinesi Yedek Başlık Hediyeli - METALİK GRİ-Yeni Versiyon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com