OneBlade abonelik sistemi gibi bir şey. Tek başlığa muhtaç kalıyorsunuz. Bitince yeniden onu almak zorundasınız ve piyasası sürekli artıyor.

O yüzden Philips 5000 serisini düşündüm Amazon Prime da indirimli, sizce o alınır mı? Vücut tıraşı için? Genital bölgeye zarar verir mi,

250 ve 550 arasında çok fark olacağını sanmıyorum 550 sadece daha yeni bir cihaz ve tahriş edeceğini de hiç düşünmüyorum aksine kesimi aşırı iyi sakallarınızı kısalttıktan sonra sıfırlamada çok iyi iş yapıyor tam sizlik.

Evet. Yani fotoğraf atardım ama artık sıfır kesmiyorum. o yüzden o şekilde gösteremeyeceğim.
Peki yukarıda attığım silindir döner başlıklıdan farkı var mı ya da senin bana attığının üst modelleri ile farkı var mı

Eğer powertec 250'de benzer şekilde ihtiyaçlarımı karşılayabilecekse şimdilik onu alabilirim, peki Philips 5000 serisi vücut için alınır mı? Yoksa sadece powertec 758 ve 250 mi alayım

Hocam yuvarık başlıklı kulalnmadığım için kıyaslamasını yapamayacağım. Ben saç/sakal için bunu kullandım ve kusursuz bir deneyimim oldu şimdiye kadar. 7. yıla gireceğim aynı parçayla neredeyse. Bu konuda bilgim ve tecrübem var, yuvarlak başlıklılar için değil. Sizi yanlışyönlendirmiş olurum kıyaslarsam çünkü bilmiyorum.

Teşekkür ederim değerli yorumların için, şimdilik yukarıda attığım 758 ve powertec 250 almayı düşünüyorum fakat 758 ile vücut tıraşı yapabilir miyim bilmediğim için acaba silindir başlıklı mı alsam diye düşünüyorum.

Powertec TR 758 ve 658 kullandım ikisi de çok iyi. 758 hızı kısılabiliyor.

Hangi model vücut için kullanabilir ya da hangi model sakalı jiletle aldığımıza yakın günlük tıraş yapabilir acaba?

758 ve 658 var bende kulladığım en iyi ve sıfıra yakın alan bu makineler, tek fark olarak 758'de hız ayarlanabiliyor.

Ben de 758'e sıcak bakıyorum ve YouTube'dan video da izledim ama Jilet'e yakın değil iş yerinden kabul ederler mi bilmiyorum. Her gün tıraş olduğum için özellikle çene kısımları için iyi bir cihaz gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…