1yıl öncesinden boynumda garip lekeler çıkmaya basladı ama nokta noktaydı geçer diye pek umursamadım zaman geçtikce arttı, corona yüzünden cildiyeler de hiç randevu bulamadım çoğu zaman da üşendim. Bu lekeler hakkında bir fikri olan var mı? Bu arada son zamanlar da acayip fazla arttığı için randevu aldım 2hafta sonrasına verdi. Gitmeden gene de bir burada sormak istedim.
Devlette randevu bulamaman gayet normal. Doktorları bu pandemi sürecinde Allah ilan ettiler, iyice kendi kafalarına göre hareket edip adeta hasta seçiyorlar. Buradan bir şey söylemek zor, özel hastaneye gitmenizde fayda var.
Bugün fark ettim, sırtımın ortasında boynumdan daha fazla var bir de ufaktan karın bölgelerim de nokta nokta var. Boyun ve sırtta çok fazla başka bir bölge de göremedim.
Boynum da arada döküntü olabiliyor ama kaşındığını hatırlamıyorum, kaşıntı olmuyor galiba.
Arkadaşlar şunu da eklemek istiyorum. Elimle böyle kazımış gibi yapınca derim dökülüyor ve soyuluyor.
Şu zamana kadar hep çoğalıp azalıyordu ama bugün diğer zamanlara göre 10 kat artmış yani normalde dikkatli baktığımda farkediyordum şu an direk göze batıyor. Yani 1 gün içinde inanılmaz arttı.