Vücutta Fazla Ben Olması

Awhlind

Megapat
Makaleler
3
Yer
Asgard
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Vücudumda çok fazla ben var. İnternetten okuduğuma göre vücutda 50'den fazla ben cilt kanserine yol açıyormuş. Bende ise 40 ile 50 arasında ben var. Açıkçası okuyunca endişelenmeye başladım. Şunu da belirtmek isterim, bizim ailemiz, sülalemizde ben çok fazla var, babamda da aşırı derecede fazla ben var. Ama sülalemizde 1 kişi bile cilt hastalığına yakalanmadı. Bu vücudum için tehdit oluşturur mu? Doktora gitmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben internetten özellikle sağlık konusunda edinilen bilgilerin çöp olduğunu düşünüyorum. Baş ağrısı diye aratıyorsun beyin kanseri çıkıyor sonunda vs. Bu tür şeyleri mutlaka uzman doktorlara sorman gerekiyor. En doğru bilgiyi onlar verecektir.

Burada cevap veren kimsenin sözüne itimat etme. Donanım alanında bile yanlış bilgilendirme yapılabiliyor bu forumda bile. Üstelik tıp çok daha derin bir dal, hasta hakkında hiçbir tetkikte bulunmadan yorumda yapan kişileri ciddiye alma. Doktorlar bile yanlış tanı koyup birinin ölümüne sebep olabiliyor, akciğer nerede desek yerini gösteremeyecek insanların yorumlarına ihtiyacın yok kısacası :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı