Vücutta kızarıklık ve kaşıntı

365901

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Bir süredir vücudumda özellikle göğsüm ve kollarımda kızarıklıklar ve kaşıntı var. Şöyle tarif edeyim: Kızarıklık atıyorum göğsün solunda kısa bir sürede geçiyor ve sonra yer değiştiriyor, bu sefer kolda ve boyunda kızarıklık çıkıyor. O da geçiyor, r sonra sırtta çıkıyor. Artı çok hafif kaşıntı da olabiliyor. Nedeni ne hiç bilmiyorum. Zona, egzama gibi durmuyor. Internette arastırdıgım zaman kurdeşen olabilir deniyor ama onun gibi döküntü şeklinde de değil. Sadece kızarıklıklar var. Nedeni ne olabilir bir yorumunuz var mı?

bizden ziyade bu durumu bir doktora danışmanız sağlıklı olur , durumu sağlıklı bir şekilde bilmeyen bir kişinin verdiği tavsiye durumu kötüleştirebilir.

Anladım hocam ama yorumunuz az da olsa korku oluşturdu bende açıkçası. Eger azda olsa bilginiz varsa sizden duymayı çok isterim.

Bende uzun süre çikolatalı süt veya baharatlı yiyecekler yediğimde kaşıyınca kızarlıklık oluyor. Ya da mevsimsel bazen soğuğa göre. Ama kişiden kişiye göre değişir. Stres vs.

İnternetten resimlere bakmamanızı öneririm. Öyle bir durum olsa illaki gitme ihtiyacı duyardınız. Yine de doktora giderseniz daha iyi olur. Şimdi krem önermem doğru olmaz en azından krem verir.

Bende kabarık da oluyordu kaşıntıyla beraber doktora gittim kurdeşen dedi, fıstık yersem çıkıyor ama sen doktora bir görün yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…