Şu aralar vücudum acayip su tuttu. Karın bölgem özellikle sirozlu gibiyim. Creatin kullanıyorum belki onun da etkisi vardır ama nasıl atacağım bu suyu?
Bunu okuyunca biraz araştırma yapayım dedim. Biraz tıp işi gibi gözüküyor, doktora danışmak faydalı olabilir. Gibi olarak diyorsun ama kendin mi dedin, bir başkası mı? Çünkü siroz alaya alınacak bir şey değil.
Bunu okuyunca biraz araştırma yapayım dedim. Biraz tıp işi gibi gözüküyor, doktora danışmak faydalı olabilir. gibi olarak diyorsun ama kendin mi dedin, bir başkası mı? Çünkü siroz alaya alınacak bir şey değil.
Bunu okuyunca biraz araştırma yapayım dedim. Biraz tıp işi gibi gözüküyor, doktora danışmak faydalı olabilir. gibi olarak diyorsun ama kendin mi dedin, bir başkası mı? Çünkü siroz alaya alınacak bir şey değil.
@doekes Hocam Fitness konusuna açtığını fark etmedim. Ama spora gidiyorsan oradaki hocalar yardımcı olur. Tıbbi olarak aile hekimine gidip kan değerlerine baktırabilirsin. Belki bir şey eksik olmuş olabilir. Görünmekte fayda var. Hatta vitamin de yazabilir.