3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 9 Haziran 2023 #1 Vücuttaki tüm kanın temizlenmesi kaç gün sürer?
pudjammm Decapat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 141 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #2 ACExACE dedi: Vücuttaki tüm kanın temizlenmesi kaç gün sürer? Genişletmek için tıkla... Sigara falan mı kullandın?
ACExACE dedi: Vücuttaki tüm kanın temizlenmesi kaç gün sürer? Genişletmek için tıkla... Sigara falan mı kullandın?
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 9 Haziran 2023 #3 pudjammm dedi: Sigara falan mı kullandın? Genişletmek için tıkla... Dövme yaptırdım boya kana karıştıysa kan tahlilimi etkiler diye korkuyorum.
pudjammm dedi: Sigara falan mı kullandın? Genişletmek için tıkla... Dövme yaptırdım boya kana karıştıysa kan tahlilimi etkiler diye korkuyorum.
pudjammm Decapat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 141 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #4 ACExACE dedi: Dövme yaptırdım boya kana karıştıysa kan tahlilimi etkiler diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Etki edeceğini zannetmiyorum yine de bir doktora danışmak lazım.
ACExACE dedi: Dövme yaptırdım boya kana karıştıysa kan tahlilimi etkiler diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Etki edeceğini zannetmiyorum yine de bir doktora danışmak lazım.
Abdulsamet1111 Centipat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #5 ACExACE dedi: Dövme yaptırdım boya kana karıştıysa kan tahlilimi etkiler diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Dövme haram değil mi?
ACExACE dedi: Dövme yaptırdım boya kana karıştıysa kan tahlilimi etkiler diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Dövme haram değil mi?
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 9 Haziran 2023 #6 Abdulsamet1111 dedi: Dövme haram değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş Müslüman olmayabilir de bilemeyiz ama haklısınız abdest almaya engel olduğu için uygun değil. Kan temizlenmesi dediğiniz olay boyanın yapıştığı kan hücrelerinin ölmesiyse eğer yaklaşık 40 gün.
Abdulsamet1111 dedi: Dövme haram değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş Müslüman olmayabilir de bilemeyiz ama haklısınız abdest almaya engel olduğu için uygun değil. Kan temizlenmesi dediğiniz olay boyanın yapıştığı kan hücrelerinin ölmesiyse eğer yaklaşık 40 gün.
Liege Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 148 Yer Konoha Daha fazla Sistem Özellikleri SİSTEM ÖZELLİKLERİ İŞLEMCİ : İntel Core i5 11400F ANAKART : ASUS PRİME H510M-E EKRAN KARTI : ASUS DUAL RX6600 8GB RAM : TEAM T-FORCE TUF 16GB DEPOLAMA : 500GB M2 SSD 240 GB SSD 1TB HARD DİSK GÜÇ KAYNAĞI : 550W KASA : CORSAİR CARBİDE 03 2. SİSTEM ÖZELLİKLERİ İŞLEMCİ : AMD RYZEN 5 5600 ANAKART : ASUS PRİME B550M-A CSM EKRAN KARTI : ASUS DUAL RX6700 XT 12GB RAM : XPG D30 2 X 8 16GB RAM DEPOLAMA : 1 TB M2 SSD GÜÇ KAYNAĞI : 600 KASA Cinsiyet Erkek Meslek E TİCARET 9 Haziran 2023 #7 EmirElibol dedi: Hocam arkadaş Müslüman olmayabilir de bilemeyiz ama haklısınız abdest almaya engel olduğu için uygun değil. Kan temizlenmesi dediğiniz olay boyanın yapıştığı kan hücrelerinin ölmesiyse eğer yaklaşık 40 gün. Genişletmek için tıkla... Dövme yaptırmak abdeste engel değil, namazada engel değil. ACExACE dedi: Vücuttaki tüm kanın temizlenmesi kaç gün sürer? Genişletmek için tıkla... Dövme yaptırmak kana karışan bir şey ortaya çıkartmaz
EmirElibol dedi: Hocam arkadaş Müslüman olmayabilir de bilemeyiz ama haklısınız abdest almaya engel olduğu için uygun değil. Kan temizlenmesi dediğiniz olay boyanın yapıştığı kan hücrelerinin ölmesiyse eğer yaklaşık 40 gün. Genişletmek için tıkla... Dövme yaptırmak abdeste engel değil, namazada engel değil. ACExACE dedi: Vücuttaki tüm kanın temizlenmesi kaç gün sürer? Genişletmek için tıkla... Dövme yaptırmak kana karışan bir şey ortaya çıkartmaz
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 9 Haziran 2023 #8 Liege dedi: Dövme yaptırmak abdeste engel değil, namazada engel değil. Dövme yaptırmak kana karışan bir şey ortaya çıkartmaz Genişletmek için tıkla... Dövmenin mantığını tam olarak bilmiyorum dinen derinin üstünü örten boyalar abdest almaya manidir deri altına yapılabiliyorsa eğer bir sorun olmaz.
Liege dedi: Dövme yaptırmak abdeste engel değil, namazada engel değil. Dövme yaptırmak kana karışan bir şey ortaya çıkartmaz Genişletmek için tıkla... Dövmenin mantığını tam olarak bilmiyorum dinen derinin üstünü örten boyalar abdest almaya manidir deri altına yapılabiliyorsa eğer bir sorun olmaz.
Liege Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 148 Yer Konoha Daha fazla Sistem Özellikleri SİSTEM ÖZELLİKLERİ İŞLEMCİ : İntel Core i5 11400F ANAKART : ASUS PRİME H510M-E EKRAN KARTI : ASUS DUAL RX6600 8GB RAM : TEAM T-FORCE TUF 16GB DEPOLAMA : 500GB M2 SSD 240 GB SSD 1TB HARD DİSK GÜÇ KAYNAĞI : 550W KASA : CORSAİR CARBİDE 03 2. SİSTEM ÖZELLİKLERİ İŞLEMCİ : AMD RYZEN 5 5600 ANAKART : ASUS PRİME B550M-A CSM EKRAN KARTI : ASUS DUAL RX6700 XT 12GB RAM : XPG D30 2 X 8 16GB RAM DEPOLAMA : 1 TB M2 SSD GÜÇ KAYNAĞI : 600 KASA Cinsiyet Erkek Meslek E TİCARET 9 Haziran 2023 #9 EmirElibol dedi: Dövmenin mantığını tam olarak bilmiyorum dinen derinin üstünü örten boyalar abdest almaya manidir deri altına yapılabiliyorsa eğer bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Dövme derinin altına yapılır. Yapıştırma gibi olan geçici dövmeler engeldir.
EmirElibol dedi: Dövmenin mantığını tam olarak bilmiyorum dinen derinin üstünü örten boyalar abdest almaya manidir deri altına yapılabiliyorsa eğer bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Dövme derinin altına yapılır. Yapıştırma gibi olan geçici dövmeler engeldir.
Mr Darkness Decapat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 332 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f Asus Dual Rtx 3060 12gb v2 oc Gskill 8gb 3200mhz x2 ram Asus prime h610m k anakart Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2023 #10 EmirElibol dedi: Dövmenin mantığını tam olarak bilmiyorum dinen derinin üstünü örten boyalar abdest almaya manidir deri altına yapılabiliyorsa eğer bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Dövme zaten deri altına yapılıyor diye biliyorum.
EmirElibol dedi: Dövmenin mantığını tam olarak bilmiyorum dinen derinin üstünü örten boyalar abdest almaya manidir deri altına yapılabiliyorsa eğer bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Dövme zaten deri altına yapılıyor diye biliyorum.