E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 22 Ekim 2023 #21 steelumut dedi: Hocam sonuçları yazıp beni etiketler misiniz? Hastaneye gittiğinizde. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. steelumut dedi: Hocam sonuçları yazıp beni etiketler misiniz? Hastaneye gittiğinizde. Genişletmek için tıkla... Hocam döndüm bugün doktordan. Dedi elinizde, bacağınızda nokta nokta yaralar varsa ve cinsel bölgenizdede varsa muhtemelen uyuzdur diyor. Bana uyuz tanısı koydu ve dedi ki ilaçlarını düzenli kullanırsan 3 haftaya geçer dedi. @steelumut Son düzenleme: 30 Ekim 2023
steelumut dedi: Hocam sonuçları yazıp beni etiketler misiniz? Hastaneye gittiğinizde. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. steelumut dedi: Hocam sonuçları yazıp beni etiketler misiniz? Hastaneye gittiğinizde. Genişletmek için tıkla... Hocam döndüm bugün doktordan. Dedi elinizde, bacağınızda nokta nokta yaralar varsa ve cinsel bölgenizdede varsa muhtemelen uyuzdur diyor. Bana uyuz tanısı koydu ve dedi ki ilaçlarını düzenli kullanırsan 3 haftaya geçer dedi. @steelumut