Vulcan-4070 alınır mı?

krekeas

Decapat
Daha fazla  
Onumuzdeki hafta PC alacağım 32K bandında 4070 buldum alınır mı? Aslında Vulcan 7500F almayı dusunuyordum ama 32K olmus Vulcan 4070'te 32 GB Vulcan 4070 sizce alınır mı? Hangisi mantıklı veya siz sistem önerir misiniz? (32K'den yukarı cıkamam).

Vulcan 4070.
VULCAN-4070 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4070 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar

Vulcan 7500F.

bu bilgisayar gayet iyi isterseniz itopyadanda bakabilirsiniz içerik üreticilerine özel kasalarda hem ucuz hem güzel olabiliyor

Ikisi de degil. 400 daha ver şundaki RAM'i XPG Lancer 16GB 5600 CL46 seçip al.

Adam 32K üstüne çıkamam diyor çıkarsa zaten benim de aklımda PC'ler vardı.

Hocam siz onerin ben bana rahat geleni alırım yeter ki fikir olsun.

Hocam taksitli alacağım icin PcKolik cok fark koyuyor ondan Vulcan 4070 daha rahat geliyor fark koymadıgından aralarında aman aman bir fark var mı?

Benim onerdigim 32.4K'lik sisteme pahali diyip 38K sistem oneriyorsunuz saka misiniz? Sayilari da mi okuyamiyorsunuz anlamadim gitti arkadas...

Hocam taksitli alacağım icin PcKolik cok fark koyuyor ondan Vulcan 4070 daha rahat geliyor fark koymadıgından aralarında aman aman bir fark var mı?
Evet çok fark var.

Arkadaşın attığı PcKolik sistemi almanızı öneririm. Avantajı DDR5 olması, rahat edersiniz.

Taksitte bayağı fark koydugu için sıkıntı cıkartıyor.

Vulcan 4070 alıp 1 sene sonra anakartı RAM'i vs yukseltmeyi dusunuyorum zaten sizce ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…