Vulcan 4070 Ti sistem Ocak'ta ne kadara mal olur?

Hocam yanlış anlamayın ama RDR2 gibi bir oyunda 100 fps ile 130 fps arasında ki farkı gözlerinizle anlayabiliyorsanız Marvel' e süper kahraman kadrosundan başvurabilirsiniz..Bence bu kadar pimpirik yapmayın, iyi fiyata 4070 ti yakalayabilirseniz alın, yoksa 4070 alın geçin, abartılı optimizasyon özürlü oyunlar dışında işinizi rahatlıkla görür.
Hocam gözünüzü seveyim ben şu an i3 13100f rtx 4060 sistemim ile ultrada 80-90 alıyorum. Daha 4070li sistemim gelmedi. 4070 rahatlıkla 120-130 alır. Daha düne kadar konsollar 30fps açıyordu. 100fps neye yetmiyor. Gayet akıcı yeterli olur bence. Konu sahibinin şahsi kararı tabi. Arada 2-3 bin lira yok 8 bin lira fark var

Hocam ailem benim biriktirdiğim parayla 2 gram altın almıştı. :D onları bozdurtup bu ay almaya çalışacağım 4070ti'li sistemi. Amacım da zamdan etkilenmeden almaktı. Mesajlarınız için teşekkür ederim.

Hocam ailem benim biriktirdiğim parayla 2 gram altın almıştı. :D onları bozdurtup bu ay almaya çalışacağım 4070 Ti'li sistemi. Amacım da zamdan etkilenmeden almaktı. Mesajlarınız için teşekkür ederim.

Enzo olan versiyonu alacağım bende Gaming.Gen.TR'den 4070 Ti sisteminin, GameGaraj'dan 4070'li sistem almıştım ama sorunlu çıktı. İadesi için bekliyorum hâlâ. Ocak gelmeden 50k ya almaya çalışın güzel bir zam bekliyor çünkü bizi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı