ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.265 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #11 baytonkek dedi: Samsung okuma ve yazması yüksek 1TB SSD koydum. Genişletmek için tıkla... İmkan varsa sıvı soğutmayı da 360mm yapın.
baytonkek dedi: Samsung okuma ve yazması yüksek 1TB SSD koydum. Genişletmek için tıkla... İmkan varsa sıvı soğutmayı da 360mm yapın.
baytonkek Zeptopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #12 7 ALUU dedi: Hiçbir sıkıntı yaşamazssınız. Üst düzey bir sistem. Genişletmek için tıkla... Tamamdır 61k oldu bütçeme uygun bunu alabilirim 4070 Ti olsa güzel olurduda işi en iyi siz bilirsiniz ben anlamıyorum bilgisayar sistemlerinden. ALUU dedi: İmkan varsa sıvı soğutmayı da 360mm yapın. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam 1K daha fazla veririm daha fazla FPS alırım.
7 ALUU dedi: Hiçbir sıkıntı yaşamazssınız. Üst düzey bir sistem. Genişletmek için tıkla... Tamamdır 61k oldu bütçeme uygun bunu alabilirim 4070 Ti olsa güzel olurduda işi en iyi siz bilirsiniz ben anlamıyorum bilgisayar sistemlerinden. ALUU dedi: İmkan varsa sıvı soğutmayı da 360mm yapın. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam 1K daha fazla veririm daha fazla FPS alırım.
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.265 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #13 baytonkek dedi: 7 Tamamdır 61k oldu bütçeme uygun bunu alabilirim 4070 Ti olsa güzel olurduda işi en iyi siz bilirsiniz ben anlamıyorum bilgisayar sistemlerinden. Yaptım hocam 1K daha fazla veririm daha fazla FPS alırım. Genişletmek için tıkla... İdeal bir sistem olacaktır sizin için, yeni fikirler duymak isterseniz de 60.000 TL sistem toplama diye yeni bir konu açın yeni öneriler de gelir.
baytonkek dedi: 7 Tamamdır 61k oldu bütçeme uygun bunu alabilirim 4070 Ti olsa güzel olurduda işi en iyi siz bilirsiniz ben anlamıyorum bilgisayar sistemlerinden. Yaptım hocam 1K daha fazla veririm daha fazla FPS alırım. Genişletmek için tıkla... İdeal bir sistem olacaktır sizin için, yeni fikirler duymak isterseniz de 60.000 TL sistem toplama diye yeni bir konu açın yeni öneriler de gelir.
baytonkek Zeptopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #14 Açarım hocam cok sağ olun. ALUU dedi: İdeal bir sistem olacaktır sizin için, yeni fikirler duymak isterseniz de 60.000 TL sistem toplama diye yeni bir konu açın yeni öneriler de gelir. Genişletmek için tıkla...
Açarım hocam cok sağ olun. ALUU dedi: İdeal bir sistem olacaktır sizin için, yeni fikirler duymak isterseniz de 60.000 TL sistem toplama diye yeni bir konu açın yeni öneriler de gelir. Genişletmek için tıkla...
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.265 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #15 baytonkek dedi: Açarım hocam cok sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.