VULCAN-4070 vs Dark Solid

ava.brat

Hectopat
Merhaba, iki farklı siteden tam olarak bütçemin sınırında iki sistem buldum. Sitelerin güvenirliğini ve hizmetini de göz önünde bulundururak öneride bulunursanız çok sevinirim. Maalesef ben bilgisayardan çok anlamıyorum. Umarım doğru foruma yazıyorumdur, arkadaşlarım buradan öneri almamı söyledi. Eğer yanlış foruma yazdıysam özür dilerim. Doğru yerdeysem de yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Birinci sistem: VULCAN-4070 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4070 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli

İkinci sistem: Dark Solid | AMD Ryzen 5 5600 | 16 GB DDR4 | Colorful RTX 4070 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com

Son düzenleme:
İkisi de ddr4. Eğer geleceğe dönük bir sistem arıyorsanız 4060ti ddr5 alın derim. Kendi kanaatimce 2-3 yıl sonra ddr4 güçsüz kalacak.

İkisi de ddr4. Eğer geleceğe dönük bir sistem arıyorsanız 4060ti ddr5 alın derim. Kendi kanaatimce 2-3 yıl sonra ddr4 güçsüz kalacak.
Dediğim gibi çok anlamıyorum ama 4060 ti vs 4070 diye yazmıştım genellikle youtube videolarında 4070 övüyolardı o yüzden onu seçmiştim...
Ek: Çok pardon dediğim şey alakasızmış. 😖

Dediğim gibi çok anlamıyorum ama 4060 ti vs 4070 diye yazmıştım genellikle youtube videolarında 4070 övüyolardı o yüzden onu seçmiştim...
Bu nasıl sizce peki?

Son düzenleme:

Bu nasıl sizce peki?
Sıkıntı yok hocam😃. 4070 tabiki 4060ti dan daha güçlüdür. Ama ben ram meselesine takıldım. Attığınız sistemde psu ve ssd özelleşirmesi ile 35k olur. Soğutucunun kalitesinden de emin değilim. 16gb ram yetmez derseniz ram özelleştirmeleri pahalıya patlar. Başka sitelerde 7500f 4060ti bulabilirsiniz. Şu aralar pek vaktim yok yalnızca attığınız sistemleri yorumlayabilirim😔

Son düzenleme:
Sıkıntı yok hocam😃. 4070 tabiki 4060ti dan daha güçlüdür. Ama ben ram meselesine takıldım. Attığınız sistemde psu ve ssd özelleşirmesi ile 35k olur. Soğutucunun kalitesinden de emin değilim. 16gb ram yetmez derseniz ram özelleştirmeleri pahalıya patlar. Başka sitelerde 7500f 4060ti bulabilirsiniz. Şu aralar pek vaktim yok yalnızca attığınız sistemleri yorumlayabilirim😔
Elden Ring'i merak etmiştim. Bir de GTA 6 çıkarsa denemek isterim. Onun dışında BDO oynuyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı