Olmaz ama yazın ne olur bilemem. @rueRa Hocam deneyimlerini paylaşabilir. B650M-K'nın pasif soğutmasından dolayı oyunda falan 70-75 derece arası geziyordu sanırım.
80 görüyor bu mevsim sıcaklıklarında sorun değil ama yazın bakıcaz nasıl olur. Büyük ihtimalle Thermalright kule tipi soğutucusunu alacağım yaz gelmeden.
Ben kullanıyorum gayet güzel tereddüt etmeden alabilirsin ekran kartının sıcaklıkları da %100 yüklerde bile 60 dereceyi geçmiyor sadece işlemci soğutucusunu sonradan alırsın çünkü İtopya'da düzgün F/P soğutucu yok.
G3 te olabilir ben aldım gayet memnunum. DRAM meselesini çok takmadım. Hızı önemliydi benim için.
80 görüyor bu mevsim sıcaklıklarında sorun değil ama yazın bakıcaz nasıl olur. Büyük ihtimalle Thermalright kule tipi soğutucusunu alacağım yaz gelmeden.
Ben kullanıyorum gayet güzel tereddüt etmeden alabilirsin ekran kartının sıcaklıkları da %100 yüklerde bile 60 dereceyi geçmiyor sadece işlemci soğutucusunu sonradan alırsın çünkü İtopya'da düzgün F/P soğutucu yok.
DRAM pek takılmayacak bir şey değil aslında. Yine de deneyimlerinizi paylaştığınız için sağolun hocam. Thermalright ürünleri tam anlamıyla F/P ürünler.
O bütçeyle 4070superli sistem alınır ama diğer parçalar hep kalitesiz olur ve genede 7800xt performansını alamazsın. 4070 ti Super (minimum 50k dan başlıyor) almadığın sürece 7800xt daha iyi.
Bahsettiğin sisteme baktım da diğer parçalar düşük kalıyor dediğin gibi. Sunrise 4070i özelleştirince 40k’ya geliyor. B650K, 1 TB SSD VE soğutma ile. Sence nasıl olur hocam?