Let it happen Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Çözümler 6 18 Mayıs 2024 #21 @Arel1 Hocam sistemi bu şekilde sipariş verdim. Yardımların için çok teşekkürler. Dosya Ekleri Screenshot_20240518_173421_Chrome.jpg 81,7 KB · Görüntüleme: 34
Arel1 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 3.480 Çözümler 2 18 Mayıs 2024 #22 Let it happen dedi: @Arel1 Hocam sistemi bu şekilde sipariş verdim. Yardımların için çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam ama SSD'yi neden neğiştirmediniz?
Let it happen dedi: @Arel1 Hocam sistemi bu şekilde sipariş verdim. Yardımların için çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam ama SSD'yi neden neğiştirmediniz?
Let it happen Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Çözümler 6 18 Mayıs 2024 #23 Arel1 dedi: Hayırlı olsun hocam ama SSD'yi neden neğiştirmediniz? Genişletmek için tıkla... Hocam konulara baktığımda NV2 yerine Adata 850'yi tercih etmeleri fikrini verdiklerini gördüm. Kingston NV2 1TB vs Adata Legend 850 1TB
Arel1 dedi: Hayırlı olsun hocam ama SSD'yi neden neğiştirmediniz? Genişletmek için tıkla... Hocam konulara baktığımda NV2 yerine Adata 850'yi tercih etmeleri fikrini verdiklerini gördüm. Kingston NV2 1TB vs Adata Legend 850 1TB
Arel1 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 3.480 Çözümler 2 18 Mayıs 2024 #24 Let it happen dedi: Hocam konulara baktığımda NV2 yerine Adata 850'yi tercih etmeleri fikrini verdiklerini gördüm. Kingston NV2 1TB vs Adata Legend 850 1TB Genişletmek için tıkla... Anladım. Şimdiden iyi oyunlar dilerim, 20 senelik hasret bitti artık sonunda kavuşacaksınız hayalinzde ki pc ye he @Let it happen Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Spoiler olsun buda Birebir aynı olmasada aynı sonuçlara yakın alırsınuz.
Let it happen dedi: Hocam konulara baktığımda NV2 yerine Adata 850'yi tercih etmeleri fikrini verdiklerini gördüm. Kingston NV2 1TB vs Adata Legend 850 1TB Genişletmek için tıkla... Anladım. Şimdiden iyi oyunlar dilerim, 20 senelik hasret bitti artık sonunda kavuşacaksınız hayalinzde ki pc ye he @Let it happen Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Spoiler olsun buda Birebir aynı olmasada aynı sonuçlara yakın alırsınuz.
Let it happen Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Çözümler 6 18 Mayıs 2024 #25 Arel1 dedi: Anladım. Şimdiden iyi oyunlar dilerim, 20 senelik hasret bitti artık sonunda kavuşacaksınız hayalinzde ki pc ye he @Let it happen Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Spoiler olsun buda Birebir aynı olmasada aynı sonuçlara yakın alırsınuz. Genişletmek için tıkla... Bu videoya daha önce bakmıştım.
Arel1 dedi: Anladım. Şimdiden iyi oyunlar dilerim, 20 senelik hasret bitti artık sonunda kavuşacaksınız hayalinzde ki pc ye he @Let it happen Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Spoiler olsun buda Birebir aynı olmasada aynı sonuçlara yakın alırsınuz. Genişletmek için tıkla... Bu videoya daha önce bakmıştım.