Vulcan-7500F vs NOBK-N1

bastila

Hectopat
Makaleler
1
Dostlar iki sistem arasında benim gördüğüm tek fark ekran kartının markası oldu. Arada 600 TL fark var, ASUS olan sistemi tercih etmek bana daha mantıklı geldi. Benim gözden kaçırdığım herhangi bir şey var mı? Hangisini tavsiye edersiniz?

Sistemi alacağım bu site güvenli midir? Gerek kargo aşamasında gerek satış sonrası problem karşısında sorun yaşamak istemem.

600 TL'lik bir fark olacağını sanmıyorum site iyidir ama 4060 ti 8gb önermem

NOBK-N1 daha iyi gibi, ASUS'un Dual ekran kartları bir tık daha performanslı diye biliyorum.

@Arahama @Thonrik Evet dediğiniz gibi 600 TL ASUS için verilebilir bir fark ama bazı modeller düşük performanslı olabiliyor o yüzden sorayım dedim.
@twona Neden hocam? Bu bütçeye başka bir şey göremedim ben. İleriye dönük olsun diyede DDR5 tercih ettim.

Birde bu kasanın ön fanlarındaki RGB'yi kapatabiliyor muyuz? Rahatsız edici oluyor.

8 GB VRAM az kalabiliyor bazı yeni nesil AAA oyunlarda, ya 3000 serisi alacaksın ya da daha üst model veya 8 GB'lık alıp yetmediği zaman biraz grafikleri düşüreceksin, ama 4000 serisini alırsanda DLSS 3 olacak sisteminde.

Ben nobk kasa alırdım şahsen. O farka değer Galax marka alınmaz pişmanım. ASUS almak lazım soğutma bakımından çok memnunum Galax alıp kendinize boşuna sıkıntı yapmayın.
Galax'la nasıl bir sorun yaşadığınızı paylaşır mısınız? Forum ahalisi olarak öğrenmiş oluruz.

Ben nobk kasa alırdım şahsen. O farka değer Galax marka alınmaz pişmanım. ASUS almak lazım soğutma bakımından çok memnunum Galax alıp kendinize boşuna sıkıntı yapmayın.
Galax ile nasıl bir sorun yaşadınız hocam ? Bende Galax almayı düşünüyorum merak ettim.

Eğer ileriye dönük istiyorsanız DDR5 almanızı ben de tavsiye ederim ama 4060ti 8gb ileriye dönük değil işte şuan daha ucuza normal 4060 alıp 2 3 yıl 4060 kullandıktan sonra satıp 4070 geçmeniz daha mantıklı olur diye düşünüyorum 4060ti 16gb da çok pahalı fiyatına değmez o da gereksiz bence yani ben öyle yapardım şahsen eğer yeni çıkan oyunları rahat oynamak istiyorsan VRAM sıkıntısı göz ardı edilebilir bir şey olmayacak bence 2 3 yıl sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…