VULCANO / R5 5500 / RX 6650 XT sistem alınır mı?

Muhammetbs1

Femtopat
Daha fazla  
Fiyatına göre gayet uygun geldi, ama ekran kartı Asrock olduğu için biraz tedirginim, bi sıkıntı çıkartır mı? Sizce almalı mıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bedava, değişebiliyorsan kasayı değiştir. İşlemci stoğu bitmiş.

Sistem 10.000 TL değil... İşlemci seçili olmadığı için fiyat düşük gözüküyor.

İşlemciyi R5 5600 seçersen 15.200 ediyor ancak sistem bileşenleri kalitesiz. Alınmaz. RAM çöp, anakart giriş seviye, SSD çöp, PSU çöp...

@SameTpz Dostum neyi beğenmedin açıklar mısın? Hatanı düzeltiyorum, sırf senin mesajına beğenmedim bastım diye inadına benim mesajıma beğenmedim basıyorsun.

Ürüne girince işlemci stoğu bitti falan yazmıyor girdim özelliklerine bakarak bedava dedim asıl senin durup dururken beğenmedim atman saçma onu atmadan da hatamı düzeltebilirsin.

Ürüne girince işlemci stoku bitti falan yazmıyor girdim özelliklerine bakarak bedava dedim asıl senin durup dururken beğenmedim atman saçma onu atmadan da hatamı düzeltebilirsin.
Dostum linke tıklayıp işlemciye bakarsan işlemcinin seçili olmadığını görebilirsin. Bu senin hatan, hatalı olduğun için beğenmedim mesajını. Sen sonra benim mesajımı görüp beğenmedim atıyorsun, üstüne mesajımdaki bilgiyi görüp kendi mesajını düzenliyorsun... Bak ben amacına uygun kullandım. Sen ise kabullenemeyip sırf inat olsun diye kullandın. Bunu yapma.

Sistemde işlemci seçili değil işte, bu yüzden de fiyat düşük gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…