VULCANO RX 6650 XT sistem vs RKY RX 6600 sistem

Rub

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba sosyal! İki tane sistem buldum: Vulcano olan, RKY olan.
Ben burada şöyle bir şey yaptım. RKY sistemde işlemciyi Ryzen 5 5600 yapıp kasayı da Vento yaptım. RKY olan 14.440 TL yaptı.
VULCANO olanda ise işlemciyi sadece R5 5600 yapabildim bütçe ucu ucuna yetiyor. 15.320 TL.
Sizce hangisi daha iyi? Bu arada RKY olanın PSU'sunu değiştirebilme şansım var. Öyle kalsa kötü olur mu? PSU sisteme eklenince max 15.300 olmalı. Vulcano'da istesemde değiştiremem PSU'yu.

Vulcano yu 5600 yükseltmesi ile alırsan 18K oluyor. Anakartı tükenmiş anakart seçince artıyor fiyatı.

Vulcano yu 5600 yükseltmesi ile alırsan 18K oluyor. Anakartı tükenmiş anakart seçince artıyor fiyatı.
Tamam hocam diyelimki Anakartın stoğu var. Siz hangisini seçerdiniz benim yükseltmelerimle? Ayrıca hangi PSU'yu seçmeliyim RKY almaya karar verdiğimde?

Tamam hocam diyelimki Anakartın stoğu var. Siz hangisini seçerdiniz benim yükseltmelerimle? Ayrıca hangi PSU'yu seçmeliyim RKY almaya karar verdiğimde?
Vulcano'yu seçerdim. PSU yükseltmeye gerek yok, yükseltme kısımlarındaki psu lar iyi değil zaten iyi olanlar da gereksiz pahalı. Sistem geldikten sonra psu yu satıp daha iyisini alabilirsin. PF550 iyi değil ama rampage, gamepower kadar da berbat değil. Daha sonra satıp değiştirmekle uğraşamam dersen de PK550 ye yükseltilebilir.

İfadeler: Rub
Anladım hocam. Diyelim ben sistemi aldım, 1-2 ay kullanıp PSU'yu satma kararı aldım. Hangi PSU'yu alayım?

İfadeler: Rub
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…