Vulkan HD4670 PC'de çalışır mı?

Vakkas KOYU

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Benim bilgisayarım DirectX11 desteklemiyor ve Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oynamak istiyorum. Vulkan diye bir şey varmış. Benim bilgisayarımda DirectX11 yerine Vulkan ile oynayabilir miyim? Ve bu Vulkan'ın sistem gereksinimleri var mıdır?

Bilgisayarımın özellikleri:

4 GB RAM.
ATI Radeon HD 4670 ekran kartı.
Intel Core 2 Quad CPU Q9300 işlemci.

Merhaba. Benim bilgisayarım DirectX11 desteklemiyor ve Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oynamak istiyorum. Vulkan diye bir şey varmış. Benim bilgisayarımda DirectX11 yerine Vulkan ile oynayabilir miyim? Ve bu Vulkan'ın sistem gereksinimleri var mıdır?

Bilgisayarımın özellikleri:

4 GB RAM.
ATI Radeon HD 4670 ekran kartı.
Intel Core 2 Quad CPU Q9300 işlemci.
Ekran kartınızda DX olmadığı gibi Vulkan da yok zaten hocam. Yani cevap: hayır.

Vulkan HD 7xxx serisinden sonra destek veriyor diye hatırlıyorum. Ekran kartı dışında diğer sistem özellikleri de R6 Siege için yetersiz bu arada. Oyuna girmek için 5 dakika bekleyip adamı görünce bilgisayar donduğundan dolayı ölmek pek keyif vermez böyle bir oyunda.

Son düzenleme:
Desteklediğini sanmıyorum ama yine de destekleyip desteklemediğine bakmak isterseniz GPU-Z programından bakabilirsiniz. Ayrıca Vulkan API desteklenmiyorsa oyunu açamazsınız.

Rainbow six siege da vulkan var mı bilmiyorum ama sizin bilgisayariniz hic bir şekilde oyunu kaldırmak için yeterli değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı