YEGÜNGÖR Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 390 16 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar IPv6 proxyler üreteceğim. Hangisini tercih etmeliyim? Bir de IPv4 nasıl üretebilirim? Bilen var mı?
Arkadaşlar IPv6 proxyler üreteceğim. Hangisini tercih etmeliyim? Bir de IPv4 nasıl üretebilirim? Bilen var mı?
Muhammet_Mustafa Decapat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Canlı Derste... Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bruh Çekicisi 16 Aralık 2020 #2 YEGÜNGÖR dedi: Arkadaşlar IPv6 proxyler üreteceğim. Hangisini tercih etmeliyim? Bir de IPv4 nasıl üretebilirim? Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl üreteceğini bilmeden proxy tercihi soruyorsun... Bilgisayar parçası gibi bir şey değil ki bu, yazılım gerekli.
YEGÜNGÖR dedi: Arkadaşlar IPv6 proxyler üreteceğim. Hangisini tercih etmeliyim? Bir de IPv4 nasıl üretebilirim? Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl üreteceğini bilmeden proxy tercihi soruyorsun... Bilgisayar parçası gibi bir şey değil ki bu, yazılım gerekli.
YEGÜNGÖR Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 390 16 Aralık 2020 #3 Bende öğrenmek için soruyorum zaten. Vultr' den IPv6 proxy üretmeyi de biliyorum.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #4 YEGÜNGÖR dedi: Bende öğrenmek için soruyorum zaten. Vultr' den IPv6 proxy üretmeyi de biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba. Ne yaptınız? Çözebildiniz mi?
YEGÜNGÖR dedi: Bende öğrenmek için soruyorum zaten. Vultr' den IPv6 proxy üretmeyi de biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba. Ne yaptınız? Çözebildiniz mi?