esekbogan Decapat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #1 Bu videodaki vurgu efektini nasıl yapabilirim After Effects'de? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videodaki vurgu efektini nasıl yapabilirim After Effects'de? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
execmsa Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 96 8 Şubat 2021 #3 esekbogan dedi: Bu videodaki vurgu efektini nasıl yapabilirim After Effects'de? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... s_shake Plugin i araştır, Sapphire fx pack olarak geçiyor.
esekbogan dedi: Bu videodaki vurgu efektini nasıl yapabilirim After Effects'de? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... s_shake Plugin i araştır, Sapphire fx pack olarak geçiyor.
esekbogan Decapat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #4 Playizm dedi: Dakkika kaç? Genişletmek için tıkla... Her saniyede mevcut. Silinen üye dedi: s_shake Plugin i araştır, Sapphire fx pack olarak geçiyor. Genişletmek için tıkla... Ben fazla bilmiyorum da nasıl ekleyeceğim?
Playizm dedi: Dakkika kaç? Genişletmek için tıkla... Her saniyede mevcut. Silinen üye dedi: s_shake Plugin i araştır, Sapphire fx pack olarak geçiyor. Genişletmek için tıkla... Ben fazla bilmiyorum da nasıl ekleyeceğim?
execmsa Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 96 8 Şubat 2021 #5 esekbogan dedi: Her saniyede mevcut. Ben fazla bilmiyorum da nasıl ekleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Efekt paketini internetten indirip kurmanız gerekiyor, kurulumu youtube'dan izleyebilirsiniz. Crack gibi işlemleri anlatamıyorum ne yazık ki.
esekbogan dedi: Her saniyede mevcut. Ben fazla bilmiyorum da nasıl ekleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Efekt paketini internetten indirip kurmanız gerekiyor, kurulumu youtube'dan izleyebilirsiniz. Crack gibi işlemleri anlatamıyorum ne yazık ki.
esekbogan Decapat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #6 Silinen üye dedi: Efekt paketini internetten indirip kurmanız gerekiyor, kurulumu YouTube'dan izleyebilirsiniz. Crack gibi işlemleri anlatamıyorum ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Tamam, size nasıl destek olabilirim?
Silinen üye dedi: Efekt paketini internetten indirip kurmanız gerekiyor, kurulumu YouTube'dan izleyebilirsiniz. Crack gibi işlemleri anlatamıyorum ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Tamam, size nasıl destek olabilirim?
execmsa Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 96 8 Şubat 2021 #7 esekbogan dedi: Tamam, size nasıl destek olabilirim? Genişletmek için tıkla... Destek derken?
Primearc Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 1.489 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer Matrix 8 Şubat 2021 #8 After Effects'e gerek var mı bilemiyorum. Premier Pro gibi bir uygulamanız varsa onunla da yapabilirsiniz.
After Effects'e gerek var mı bilemiyorum. Premier Pro gibi bir uygulamanız varsa onunla da yapabilirsiniz.
execmsa Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 96 8 Şubat 2021 #9 Primearc dedi: After Effects'e gerek var mı bilemiyorum. Premier Pro gibi bir uygulamanız varsa onunla da yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arkadaş sanırım efekte dayalı bir program kullanmak istiyor, AE daha mantıklı gibi.
Primearc dedi: After Effects'e gerek var mı bilemiyorum. Premier Pro gibi bir uygulamanız varsa onunla da yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arkadaş sanırım efekte dayalı bir program kullanmak istiyor, AE daha mantıklı gibi.
esekbogan Decapat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #10 Silinen üye dedi: Destek derken? Genişletmek için tıkla... Beğenmem yeterli mi? Primearc dedi: After Effects'e gerek var mı bilemiyorum. Premier Pro gibi bir uygulamanız varsa onunla da yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İkisi yok, yükleyeceğim.
Silinen üye dedi: Destek derken? Genişletmek için tıkla... Beğenmem yeterli mi? Primearc dedi: After Effects'e gerek var mı bilemiyorum. Premier Pro gibi bir uygulamanız varsa onunla da yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İkisi yok, yükleyeceğim.